Politica

Orban: Dragnea a intrat în concediu după ce a făcut mişto de parlamentari

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, luni, pe Liviu Dragnea că a lipsit de la şedinţa Biroului Permanent, afirmând că liderul PSD a intrat în concediu după ce a făcut “mişto” de parlamentari, susţinând că dacă OUG privind şcolile doctorale intră în vigoare se încalcă grosolan Constituţia.
Publicitate
 

"Eu astăzi sunt prezent la Parlament, deşi nu sunt parlamentar, în timp ce cel care trebuia să fie la Parlament, preşedintele Camerei Deputaţilor, arată că are obrazul mult mai gros decât prevede legea şi a intrat în concediu după ce a făcut mişto de parlamentari, de colegii săi deputaţi, convocând prin SMS o sesiune extraordinară care astăzi nu este convocată în conformitate cu Constituţia României şi cu Regulamentul Camerei", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că dacă OUG privind prelungirea cu doi ani de zile a acreditării şi evaluării şcolilor doctorale ar intra în vigoarea ar fi o „încălcare grosolană" a Constituţiei şi a Regulamentului Camerei Deputaţilor.

"O sesiune extraordinară poate fi convocată de preşedinte, de Birourile permanente reunite sau de o treime dintre parlamentari. Nu avem niciuna dintre aceste condiţii regulamentare îndeplinite astăzi, ca atare Ordonanţa de Urgenţă privitoare la prelungirea cu doi ani de zile a acreditării şi evaluării şcolilor doctorale nu poate intra în vigoare, iar dacă va intra în vigoare avem de-a face cu un abuz grosolan şi o încălcare de neacceptat a Constituţiei şi a Regulamentului Camerei Deputaţilor", a susţinut Orban.

 

Publicitate

Comentarii

minciuna psd

thumb down thumb up
miercuri, 9 august 2017, 08:43
de roman

carburanti scumpi,foame de bani pe spatele romanului. ORICINE MAI BINE DECAT psd. ati mintit cu nerusinare in campanie,ati mintit romanii pt. voturi.plecati.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.