Politica

Pe cine susţine PSD Cluj în Guvernul Dăncilă? "No comment"

Președintele Liviu Dragnea le-a cerut tuturor membrilor CEx și organizațiilor locale să facă propuneri pentru un membru al viitorului Cabinet Dăncilă.
Publicitate
 

"No comment". Astfel a răspuns președintele PSD Cluj, Horia Nasra, întrebat de ZIUA de CLUJ care este propunerea sa pentru Guvernul Dăncilă. Nasra a anunțat că va face publică opțiunea sa vineri, în ziua ședinței decisive a CEx pentru stabilirea componenţei viitorului guverni.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a dat liber filialelor şi fiecărui membru CEx PSD să facă o propunere de ministru, urmând ca forul de conducere să aleagă cele mai bune variante.

"Fiecare organizaţie sau fiecare membru al CEX să facă propuneri pentru un membru al cabinetului. (...) Ele vor fi centralizate şi vom veni în Comitetul Executiv vineri, unde va fi votat fiecare în parte. Dacă vor fi mai multe propuneri pe un minister, CExN va analiza cu multă seriozitate şi cu multă atenţie care este cea mai buna propunere, pentru că, dincolo de reprezentarea politică, care este importantă, e important ca orice membru al cabinetului să fie bine pregătit şi să-şi aducă contribuţia la un program de guvernare bun", a declarat luni Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

De altfel, Horia Nasra este singurul clujean din CEx PSD, astfel că de el se leagă speranţele social-democraţilor clujeni pentru revenirea în Palatul Victoria. 

Publicitate

Comentarii

asa e cand esti sluga

thumb down thumb up
vineri, 26 ianuarie 2018, 11:09
de adi

si nu esti om cu valoare ca alde rus, dancu si altii din cj. cu nasra stam si inghitim aurolaci din telerrman care nu stiu nici sa isi scrie numele corect. supprefecti :D
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.