Politica

Preşedintele Klaus Iohannis, la slujba de Înviere: Vă doresc tuturor Sărbători fericite! FOTO

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a ajuns, sâmbătă seara, la biserica romano-catolică din Piaţa Mare, din Sibiu, unde participă la slujba de Înviere, şi le-a transmis românilor sărbători pascale cu bucurii.
Publicitate
 

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la biserica romano-catolică din Piaţa Mare a Sibiului cu puţin înainte de ora 21, când începe slujba de Înviere.

Preşedintele a venit însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis, şi le-a transmis românilor ca sărbătorile pascale să le aducă bucurii.

„Vă doresc tuturor Sărbători fericite. Fie ca sărbătorile pascale să vă aducă bucurii, linişte şi pace sufletească. Hristos a înviat!", a transmis Klaus Iohannis.

Slujba de Înviere la biserica din Sibiu, pe care o frecventează familia Iohannis încă de când acesta era primar al oraşului, a început la ora 21 şi se va termina în jurul orei 23.

 

 

Publicitate

Comentarii

mesaj pascal

thumb down thumb up
duminică, 16 aprilie 2017, 10:00
de Alexandru Toma

Hristos a-nviat, Domnule Presedinte! Sunteti primul OM din fruntea tarii, cu care, in sfarsit, ne putem mandri si noi, Poporului Roman.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.