Politica

Promisiuni electorale la sat VIDEO

Românii s-au săturat să asculte promisiuni electorale şi să nu vadă mai apoi nici un rezultat. De fiecare dată înaintea unui tur de alegeri, politicienii ies în stradă şi se întrec în promisiuni. Vestea proastă pentru candidaţii din acest an este faptul că politicienii şi-au pierdut din credibiliatate, iar românii s-au săturat să îi asculte.

Ca la fiecare campanie electorală, politicienii au umblat din cartier în cartier şi din sat în sat pentru a le spune oamenilor despre planurile lor măreţe, pe care le vor pune în practică dacă vor fi votaţi. La câţiva kilometri de Cluj, în comuna Apahida, politicienii au ţinut discursuri electorale în speranţa că îi vor convinge pe săteni, dar oamenii nu au mai avut răbdare săîi asculte.

Chiar dacă mai sunt doar două zile până la alegeri, sătenii nu s-au lăsat convinşi să participe la scrutinul care va desemna ocupanţii celor 32 de fotolii ale României din Parlamentul European.

Duminică, 25 mai, românii sunt chemaţi la vot pentru a îşi alege reprezentaţii în Parlamentul European.

 

Publicitate

Comentarii

Cea mai noua oferta

thumb down thumb up
miercuri, 11 februarie 2015, 10:47
de Emilia

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: emiliataran10@gmail.com
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.