Politica

Scandal cu afişe electorale la Cluj-Napoca VIDEO

Liberalii îi acuză pe cei din PMP că au împânzit oraşul cu afişe lipite ilegal, deşi există locuri special amenajate pentru afişaj electoral. Simbolul aceluiaşi partid a apărut şi sub formă de grafitti pe trotuare şi pe gardurile din oraş. Nici primarul Emil Boc, un apropiat al Partidului Mişcarea Populară, dar nici poliţia nu au luat vreo măsură şi îşi pasează responsabilitatea în acest caz.

Membrii PNL Cluj au reclamat că PMP a lipit afişe pe toţi stâlpii din centrul oraşului, cu toate că acest lucru este interzis.

"De 2 sapt incoace partidul sustinut ce catre Emil Boc, PMP, a umplut orasul de afise, initial au fost doar la periferie acuma vad ca au ajuns si in centru. Mizeria pe care o fac, mai ales ca se deschis zilele clujului, lasa un gust amar oricarui cetatean. Nu consideram lucrul acesta normal mai ales ca noi am avut de la inceputul campaniei am avute stabilite regulile si locurile pentru afisaj electoral", a declarat Ioan Bîldea, consilier PNL Cluj.

Reprezentanţii PMP Cluj spun că nu au idee cine a lipit afişele.

"Cine stie, poate o fi fost ceva exces de zel din partea unor membri ai nostri. Nu stiu concret amanunte, eu am fost plecat pe teren, chiar nu stiu exact amanunte despre lucrul asta", a spus Marius Crăciun.

Clujenii spun că afişele ilegale ar trebui date jos. Reprezentanţii Primăriei Cluj spun că poliţia este cea care poate să ia măsuri.

"Primaria se ocupa de organizarea alegerilor la nivelul municipiului Cluj-Napoca in ceea ce priveste actiunile pt afisaj electoral in locuri neautorizate aceasta este treaba Politiei Romane, a Jandarmeriei si a Politiei de Frontiera conform legii 33/2007", a declarat Iulia Persa, purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

În schimb, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Cluj au transmis că afişajul din oraş este controlat de poliţia locală din subordinea Primăriei.

 

Publicitate

Comentarii

cu ce

thumb down thumb up
sâmbătă, 24 mai 2014, 08:06
de Georgel

Va e ciuda limberalior? Au cu ce ma, au cu ce!
raspunde

barna din ochi nu e vedem ....

thumb down thumb up
sâmbătă, 24 mai 2014, 17:36
de morkie

bine ca pe copacii de pe E60 de dupa tureni sunt locuri special amenajate pentru afijas electoral.... mi se intoarce stomacul pe dos.... "ceva pute in.... danemarca"
raspunde

Extraterestrii marinarului

thumb down thumb up
marţi, 27 mai 2014, 08:24
de un cetatean

Eu cred ca au fost ceva extraterestrii cei care au lipit afisele.
raspunde

cersetorii ne fac orasul Cluj de rusine

thumb down thumb up
joi, 4 septembrie 2014, 18:35
de Anuta

Oare politistii nu pot sa faca ceva actiuni sa ne scape de acesti trantori , care bantuie mereu strazile orasului , in special in zona clinicilor sau in centru? Totodata fetitele de pe Centura, nu pot fi stranse si puse la munca in folosul comunitatii deja? Ambele categorii, sunt o pedea[sa nemeritata pt. orasul nostru drag.
raspunde

urat

thumb down thumb up
joi, 19 mai 2016, 14:16
de Ioana

Urat din partea celor de la PMP. Cu forta nu poti sa castigi nimic. Cetatenii sunt satui de candidatii care incearca sa ni se bage pe gat.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.