Se caută mitraliera AKM a deputatului Cătălin Rădulescu. Procurorii au deschis un dosar penal

Se caută mitraliera AKM a deputatului Cătălin Rădulescu. Procurorii au deschis un dosar penal
Ca urmare a declaraţiilor făcute de deputatul Cătălin Rădulescu, referitoare la faptul că are o mitraliera AKM pe care este pregătit să o folosească, procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat şi au deschis un dosar de tulburare a liniştii şi ordinii publice.

Ca urmare a declaraţiilor făcute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, Poliţia din Argeş a demarat verificări privind armele deţinute de politician, relatează Mediafax.

Într-un interviu, Cătălin Rădulescu a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. Totodată el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

Marţi, întrebat de acuzaţiile sale la adresa protestatarilor, deputatul a declarat că "Eu am spus, treaba lor să iasă, numai că s-a terminat acest protest, oamenii stau într-un loc, neautorizaţi, ocupă o piaţă şi întrebarea mea era ce facem noi ceilalţi dacă vrem să ieşim în Piaţa Victoriei. De exemplu, eu să mă duc ca medic să lupt pentru dreptul oamenilor care au cancer. Nu să ocupi o piaţă, un loc, neautorizat, zile întregi", a declarat parlamentarul.

Rădulescu a făcut o comparaţie şi cu oamenii care au ieşit în stradă la Revoluţie.

"Revoluţionarii, când s-a terminat Revoluţia, au plecat acasă. Atâta timp cât ordonanţa nu se mai aplică, se fac dezbateri şi din ele vor ieşi acestei modificări pe codul penal, vreau să înţeleg de ce cineva stă în stradă seară de seară".

Parlamentarul a declarat că a făcut şi o plângere penală după ce a primit nu mai puţin de 150 de ameninţări cu moartea pentru că a susţinut că protestatarii trebuie să fie alungaţi cu tunurile cu apă.

"Vor fi audiate aceste 150 de persoane ca să spună dacă opinia mea i-a deranjat atât de tare ca să îmi ameninţe copilul", s-a explicat Rădulescu.

 

 

 

Loading...
Comenteaza