Politica

Senator clujean, surprins dormind în Parlament: "Ăsta e costul unei opoziţii pe bune" VIDEO

Mihai Goţiu a ajuns parlamentar pe listele USR Cluj şi a fost ales vicepreşedinte al Senatului. Iată cum a explicat moţăiala din băncile Parlamentului.
  • foto: captura Facebook

    foto: captura Facebook

''După ce am stat cinci zile şi nopţi treji ca să ne asigurăm că PSD nu face vreo măgărie şi în Parlament, un pesedist m-a surprins azi când am închis ochii, pentru câteva clipe, în Senat. Suntem vânaţi de pesedişti pentru orice, o bâlbă, o clipire, o neatenţie, ăsta e costul unei opoziţii pe bune. Dacă ăsta este preţul pe care trebuie să-l plătesc pentru zecile de ore de veghe, îmi asum să facă Gâdea şi Badea (şi cei ca ei) mişto de mine, accept'', a scris Goţiu pe pagina sa de Facebook, după ce a fost filmat dormind în timpul şedinţei de plen comun a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Senatorul a ţinut să adauge totuşi că a avut şi rezultate în cadrul dezbaterilor din plenul Parlamentului: "Am reușit și să trec un amendament la buget pentru Cluj. Nu e puțin lucru", a completat Goţiu.

Parlamentarul USR fost, însă, ţinta unor glume venite din partea puterii.

''Uniunea Somnoroase Păsărele... Dincolo de amuzament, vicepreşedintele Senatului (cabinet somptuos, maşină cu şofer, circa 14.000 lei lunar, diurnă, cazare şi altele, pe bani publici), e unul din liderii protestelor. Venit de la Cluj, reprezintă USR. Cine îmi dă mie lecţii...'', a scris pe Facebook senatorul PSD Şerban Nicolae.

Publicitate

Comentarii

Ziua de Cluj - puneti link la auto-sanctionare aici!

thumb down thumb up
marţi, 7 februarie 2017, 15:40
de Si totusi

http://ziuadecj.realitatea.net/politica/senatorul-mihai-gotiu-se-autosanctioneaza-dupa-ce-a-adormit-in-parlament-vezi-ce-decizie-a-luat--155313.html
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.