Politica

Siserman, nou mandat la şefia Tribunalului

Publicitate

Judecãtorul clujean Sorina Siserman a câştigat încã un mandat de trei ani la conducerea Tribunalului Cluj. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a afişat ieri rezultatele concursului pentru postul de preşedinte al Tribunalului Cluj. Cu nota finalã 9,05, Siserman l-a devansat pe Cristi Danileţ (ex-consilierul fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei), care a obţinut 7,40.

Sorina Siserman ocupã postul de preşedinte al Tribunalului Cluj din 2004, noul mandat pe care l-a obţinut miercuri fiind de trei ani. Judecãtorul Sorina Siserman a aflat vestea afişãrii rezultatelor de la presã şi a declarat cã doreşte sã creascã nivelul de calitate al Tribunalului Cluj. “Vreau sã finalizez sediul Judecãtoriei Turda, sã înfiinţez un centru de pregãtire a consilierilor de probaţiune, acestea ar fi primele proiecte pe care le voi pune în practicã”, a declarat Siserman, citatã de Mediafax.

Concursul organizat de CSM a avut loc în perioada 28 octombrie - 25 noiembrie şi a cuprins o testare psihologicã, o probã scrisã privind managementul, comunicarea şi resursele umane şi susţinerea unui proiect referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.