Politica

Sondaj PNL: Dacian Cioloş, 43% în Bucureşti şi 30% în sondajul naţional. Miniştrii tehnocraţi, între 5-10%- surse

Comisia de unificare a PNL a discutat, marţi, sondajele de opinie comandate de partid potrivit cărora premierul Dacian Cioloş ar avea în jur de 43% din intenţiile de vot în sondajul pentru Bucureşti şi 30% în sondajul naţional, au declarat surse din PNL.

Surse din PNL au declarat că miniştrii tehnocraţi au obţinut scoruri mult mai mici decât Dacian Cioloş în sondajele comandate de PNL, între 5-10%, în timp de Dacian Cioloş a obţinut scoruri diferite în cele două sondaje, diferenţa fiind de peste 10%.

Liberalii l-au invitat de mai multe ori pe Dacian Cioloş să facă parte din partid. Cea mai recentă declaraţie este cea a liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, care a spus că l-ar dori premier şi după alegerile parlamentare, chiar dacă nu se va înscrie în partid. Buşoi a mai spus că PNL este deschis pentru candidatura unor membri ai Cabinetului Cioloş, pe listele partidului.

Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea a declarat duminică, întrebat în legătură cu o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, că acest lucru va fi într-o formulă pe care o va decide premierul Dacian Cioloş, dacă va fi cazul.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.