Politica

Sondaj PNL: Dacian Cioloş, 43% în Bucureşti şi 30% în sondajul naţional. Miniştrii tehnocraţi, între 5-10%- surse

Comisia de unificare a PNL a discutat, marţi, sondajele de opinie comandate de partid potrivit cărora premierul Dacian Cioloş ar avea în jur de 43% din intenţiile de vot în sondajul pentru Bucureşti şi 30% în sondajul naţional, au declarat surse din PNL.
Publicitate

Surse din PNL au declarat că miniştrii tehnocraţi au obţinut scoruri mult mai mici decât Dacian Cioloş în sondajele comandate de PNL, între 5-10%, în timp de Dacian Cioloş a obţinut scoruri diferite în cele două sondaje, diferenţa fiind de peste 10%.

Liberalii l-au invitat de mai multe ori pe Dacian Cioloş să facă parte din partid. Cea mai recentă declaraţie este cea a liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, care a spus că l-ar dori premier şi după alegerile parlamentare, chiar dacă nu se va înscrie în partid. Buşoi a mai spus că PNL este deschis pentru candidatura unor membri ai Cabinetului Cioloş, pe listele partidului.

Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea a declarat duminică, întrebat în legătură cu o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, că acest lucru va fi într-o formulă pe care o va decide premierul Dacian Cioloş, dacă va fi cazul.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.