Strategia PNL: Trebuie să facem front comun cu USR şi Cioloş împotriva PSD

Strategia PNL: Trebuie să facem front comun cu USR şi Cioloş împotriva PSD
Secretarul general al PNL, Cristian Buşoi, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că PNL trebuie să lucreze alături de USR şi de Dacian Cioloş pentru a face un front de opoziţie faţă de măsurile economice ale PSD, acesta acuzându-i pe social-democraţi că "aruncă în aer echilibrul macroeconomic al României”.

Cristian Buşoi a acuzat PSD, într-o conferinţă de presă, că s-a angrenat într-o "cursă contra-cronometru" în care se încearcă folosirea de creşteri salariale pentru a atrage atenţia de la măsurile îndreptate împotriva justiţiei.

"Cred că nu doar PNL, ci şi USR şi Dacian Cioloş trebuie să facem un front comun şi să facem o opoziţie mult mai puternică la măsurile economice ale PSD, ceea ce face PSD care riscă să şteargă eforturile din timpul guvernării Cioloş. Echilibrul macroeconomic este aruncat în aer doar pentru că Dragnea are o condamnare. PNL este principala forţă a opoziţiei, dar cred că şi celelalte forţe ale opoziţiei, chiar dacă suntem diferiţi, USR şi ceea ce încearcă să construiască Dacian Cioloş, să spunem că drumul Guvernului PSD este greşit şi periculos. Ceea ce face Guvernul PSD în economie nu este în regulă, se află într-o cursă contra cronometru de a arunca bani în ochii românilor şi promisiuni pentru a nu vedea ceea ce face PSD în justiţie. PSD nu aruncă cu bani şi promisiuni din generozitate, ci pentru că Dragnea şi PSD vor să facă modificări în justiţie. PSD a mai făcut aşa ceva după principiul cheltuim tot ce prindem, după noi potopul", a declarat Buşoi.

În acelaşi context, Raluca Turcan a explicat că lui Dacian Cioloş i s-a propus să vină în PNL, dar că partidul are un proiect de recredibilizare care "nu va sta într-o singură persoană".

Loading...
Comenteaza