Politica

TNL îi cere lui Radu Moisin să renunţe la funcţia de viceprimar VIDEO

"Singurele fapte de vitejie administrativă prin care s-a remarcat viceprimarul Moisin au fost acelea de a truca licitaţiile pe care le-a condus şi de a desemna câştigătorii indicaţi de şeful PDL Cluj-Napoca, Sorin Apostu", se meţionează într-un comunicat emis de TNL.

În plin scandal legat de cercetarea primarului Sorin Apostu pentru luare de mită, Organizaţia municipală de tineret a PNL Cluj-Napoca îi cere viceprimarului Radu Moisin ca până la următoarea şedinţă de Consiliu Local să renunţe la funcţia de viceprimar. TNL Cluj îl numeşte pe Moisin "locotenentul" lui Apostu.

"Riscăm să ne trezim în situaţia halucinantă în care şi primarul interimar să fie săltat de către procurori, întrucât asupra lui Radu Moisin planează multe suspiciunii de trucare a licitaţiilor", se mai menţionează în comunicatul semnat de Ioan Bîldea, preşedintele organizaţiei.

Vezi aici reacţia lui Moisin.

Publicitate

Comentarii

Corecta cererea TNL Cluj

thumb down thumb up
luni, 14 noiembrie 2011, 06:34
de ducu

Este corecta cererea TNL Cluj, Moisin nu a facut absolut nimic fara indicatii de la Apostu.Nrmal ca a executat trucaje, asta i-a fost menirea la Primarie.Mai bine sa plece, oricum increderea clujenilor este zero.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.