Politica

Un clujean vrea să atace de la Bruxelles birocraţia românească

Eurodeputatul Daniel Buda vrea să-i blocheze României posibilitatea de a-şi mai sabota singură capacitatea de absorbţie a fondurilor europene.
Publicitate
 

Liberalul clujean apreciază că una dintre principalele piedici în creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene este legislaţia naţională în domeniu, care a creat un veritabil stufăriş de obstacole puse în calea accesului la banii europeni.

„Unul dintre principalele mele obiective în viitorul apropiat, atât cât mi-a mai rămas din acest mandat în Parlamentul European, va fi să impun proceduri unice de absorbţie a fondurilor europene la nivelul întregii Uniuni Europene, ceea ce va însemna restrângerea drepturilor statelor membre de a mai adăuga condiţionalităţi pe lângă cele stabilite de la Bruxelles.

Sigur, să se permită statelor membre, în funcţie de specificul fiecăruia, să reducă din condiţionalităţile europene, dar nicidecum să adauge. România e, în continuare, oaia neagră a acestui mecanism, fiind campioană a întrecerii socialiste de a adăuga condiţionalităţi de accesare a fondurilor europene pster cele stabilite la nivel european", a explicat Buda.

Publicitate

Comentarii

D-le Buda

thumb down thumb up
duminică, 17 septembrie 2017, 17:08
de Piticul

De cand sunteti europarlamentar, la o poza din fata nu vi se mai vad urechile, falcutele au depasit diametrul capului ! Grija mare la kilograme, altfel biletul de avion o sa va coste dublu !
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.