Religie

Mitropolitul Clujului, despre derapajele clericilor: Asta nu înseamnă că Biserica este mai puţin sfântă

Derapajele preoţilor ”care calcă pe de lături” nu înseamnă că Biserica este mai puţin sfântă, spune mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ. ”Biserica rămâne coloana vertebrală a neamului acestuia, pe care unii vor să o dărâme”, adaugă ierarhul.
citeste articol
comentarii: 1

comentarii: 0

Adormirea Maicii Domnului | Obiceiuri și superstiții de Sfânta Maria Mare

Adormirea Maicii Domnului sau Sântămaria Mare, este prăznuită pe 15 august, este una dintre cele mai mari sărbători ale bisericii creştine. Pe lângă semnificaţia religioasă a sărbătorii, în Transilvania şi alte regiuni ale ţării sunt cunoscute o serie de obiceiuri şi superstiţii populare.
comentarii: 0

Pelerinaj la Nicula pentru 55 de pensionari clujeni

Cu ocazia Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, Primăria Cluj-Napoca asigură deplasarea către Mănăstirea Nicula pentru 55 de pensionari clujeni.
comentarii: 0

Continuă Pelerinajul greco-catolic la Nicula

Episcopul greco-catolic Florentin, împreună cu conducerea Episcopiei de Cluj-Gherla invită credincioşii să vină la rugăciune în cinstea Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, în zilele de 14 şi 15 august 2017, în jurul Maicii Sfinte de la Nicula.
comentarii: 0

A început Postul Adormirii Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci până pe 15 august

Postul Adormirii Maicii Domnului reprezină unul dintre cele mai importante posturi pe care credincioşii trebuie să le ţină de-a lungul anului. Postul începe de obicei pe 1 august şi are o durată de doua saptamani (1-15 august).

Alte stiri din categoria Religie