Religie

comentarii: 0

Sfântul Mormânt al lui Iisus Hristos a fost restaurat şi va fi redeschis publicului FOTO

Lucrările de restaurare a Sfântului Mormânt al lui Iisus Hristos, situat în Centrul Vechi al oraşului Ierusalim au fost finalizate, iar obiectivul va fi redeschis publicului.
comentarii: 0

Ziua Sfinţilor 40 de Mucenici. Povestea Sfinţilor şi obiceiurile

În credinţele daco-romanilor, în această zi se termina ciclul celor „nouă babe", murea Baba-Dochia, moment care marca sfârşitul iernii şi începea şirul zilelor „moşilor", ce marcau începutul zilelor agricole, a primăverii.
comentarii: 0

"Ce ar fi dacă am utiliza Biblia ca pe un telefon mobil?", îi întreabă Papa Francisc pe credincioşi

Mesaj inedit al Suveranului Pontif la Binecuvântarea de duminică. Papa i-a îndemnat pe credincioşi să poarte Biblia mereu la ei, aşa cum fac cu telefonul mobil, pentru a putea citi oriunde şi oricând mesajele Domnului.
comentarii: 0

Lăsatul Secului de Paşti. Tradiţii şi obiceiuri

Lăsatul Secului reprezintă o sărbătoare care marchează ultima zi când se mai poate mânca de dulce, înainte de a începe Postul Paştelui, cunoscut şi sub numele de Postul cel Mare.


comentarii: 0

Papa Francisc cere "punți între oameni și popoare, într-o lume în care se ridică atâtea ziduri din frică față de ceilalți"

Papa Francisc a făcut aceste declarații în timpul unei întrevederi pe care a avut-o la Vatican cu delegația catolică a Cooperării Conferinței Episcopilor din Franța.

Alte stiri din categoria Religie