Religie

Consiliul a aprobat biserica de pe Câmpul Pâinii

Construcţia unei noi biserici pe strada Câmpul Pâinii poate demara fără probleme, având în vedere că administraţia locală a aprobat ieri alocarea unui teren de 770 mp în sensul acesta.
Publicitate

Fără vreo reacţie potrivnică, plenul Consiliului Local a aprobat în şedinţa de ieri alocarea unui teren de 770 mp, cu titlu gratuit, pentru construcţia unei biserici în parohia "Sfinţii Ioachim şi Ana". Amplasamentul se află pe strada Câmpul Pâinii. Consiliul Local a decis să aloce acest teren pentru a da curs unei solicitări mai vechi venite din partea Parohiei. Concret, în iulie anul trecut Biserica Ortodoxă a cerut de la municipalitate un teren de 900 mp pe strada Bobâlnei, având în vedere că în ultimii zece ani, în această zonă nu a fost construită nici o biserică. Primăria a decis însă ca pe această locaţie să realizeze un parc de jocă pentru copii, astfel că acceptat să ofere un alt teren pentru biserică, pe strada Câmpul Pâinii. În prezent, pe Câmpul Pâinii se mai află o biserică de lemn, pe care nu a revendicat-o nimeni.

Publicitate

Comentarii

f bine.

thumb down thumb up
joi, 12 septembrie 2013, 22:29
de isus

sa se dea tot sa fie o biserica pt fiecare strada. sa se roage romanii ca au nevoie. ce sa faca si ei toata ziua
raspunde

da, o biserica ortodoxa pe fiecare strada

thumb down thumb up
vineri, 13 septembrie 2013, 12:21
de ilie

O biserica ortodoxa pe fiecare strada ar fi un lucru foarte bun. Daca lumea si-ar cunoaste si si-ar trai credinta societatea sr fi mult mult schimbata in bine. Avand in vedeca ca aproape 90% suntem ortodocsi, o biserica pe fiecare strada ar fi un lucru normal.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.