Religie

Mitropolitul Clujului: "Cei care au sărutat icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria au scăpat de necazuri"

Pelerinaj de proporţii la Mănăstirea Nicula din Cluj. Zeci de mii de oameni din toată ţara sunt aşteptaţi, astăzi şi mâine, să se închine la icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria şi să participe la slujba de Adormirea Maicii Domnului. Mii de persoane au ajuns la mănăstire încă de ieri. Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, a declarat la REALITATEA TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere, că foarte mulţi dintre credincioşii care au sărutat icoana au scăpat de probleme.

Publicitate
 

La Nicula s-au adunat deja peste 50.000 de credincioşi. Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, a declarat la REALITATEA TV că poveştile credincioşilor sunt emoţionante. "Problemele lor sunt foarte multe, dar te emoţionează credinţa lor faţă de Dumnezeu, faţă de Maica Domnului. Vin şi cu bucuriile lor. Dacă pierdem credinţa, ne prăbuşim", a declarat la REALITATEA TV, ÎPS Andrei.

Cât despre predica din ziua de SFÂNTA MARIA, ÎPS Andrei a spus că va fi despre familie. "Predica este despre familia creştină, pentru că celula de bază a societăţii româneşti este familia. Dacă vom avea familii puternice atunci întreaga Românie se va putea întări", a spus ÎPS Andrei la REALITATEA TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere, moderată de Rareș Bogdan.

 

Publicitate

Taguri

Comentarii

cdedulii

thumb down thumb up
joi, 15 august 2013, 07:35
de Niculae

Serios? Un exemplu concret si de notorietate aveti? Si uite asa prostesc definitiv credulii cetateni.
raspunde

de ce mi-ati sters mesajul?

thumb down thumb up
vineri, 16 august 2013, 09:34
de ilie

Petre Tutea: "O babă murdară pe picioare, care stă în fata icoanei Maicii Domnului în biserică, fată de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare asa, dihor." (Luca 1, 48–49): "48. Că a căutat spre smerenia roabei Sale. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile. 49. Că mi-a făcut mie mărire Cel Puternic şi sfânt este numele Lui." Noi, ortodocsii romani o cinstim pe Maica Domnului, spre deosebire de atei si de sectari. Gasiti in mesajul asta vreun motiv sa-l stergeti? Vad ca doar mesaje anti ortodoxe aveti, va selectati cititorii dupa criteriul asta?
raspunde

Icoana

thumb down thumb up
joi, 15 august 2013, 09:14
de D

Normal ca au scapat de orice problema, doar asa scrie si in Biblie, ca trebuie sa ne inchinam la obiectele facute de mana omului...
raspunde

Mda

thumb down thumb up
joi, 15 august 2013, 10:44
de Sf. Dizenterie

Au scapat de necazuri si s-au ales cu o hepatita de toata frumusetea.
raspunde

biserica si minunile

thumb down thumb up
joi, 15 august 2013, 12:12
de A

mai trebuie sa treaca vreo 2 3 generatii ca sa scapam de minuni. biserica deocamdata vinde minuni si nu plateste taxe la concurenta mare cu vrajitoarele. nu cred ca exista manastire fara ceva icoana care plange cu lacrimi sau cu mir sau cu ce mai au ei prin depozit
raspunde

tocmai invers

thumb down thumb up
joi, 15 august 2013, 12:12
de simi

adica tocmai invers : cei care au sarutat icoana , au dat de dracu....BOR = SATANA
raspunde

Odin

thumb down thumb up
joi, 15 august 2013, 12:39
de Odin

N-au scapat de necazuri, ci s-au ales c-un herpes de toata frumusetea.
raspunde

Ca-n viata.

thumb down thumb up
joi, 15 august 2013, 21:49
de Sergiu

Cum poate un om care a studiat biblia din scoarta in scoarta sa declare asa ceva. De cand si pana cand pupatul unei icoane te scapa de necazuri?
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.