Principesa Margareta şi Principele Radu îşi vor petrece Paştile la Cluj

Principesa Margareta şi Principele Radu îşi vor petrece Paştile la Cluj
Altețele Lor Regale vor lua parte la slujba de Înviere la Catedrala Mitropolitană de la Cluj-Napoca, iar duminică vor merge la Catedrala Schimbarea la Faţă a Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.

"Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor lua parte la sfânta slujbă a Învierii, sâmbătă, 15 aprilie 2017, la miezul nopţii, la Catedrala Mitropolitană de la Cluj. Alteţele Lor Regale vor fi musafirii Înalt Preasfinţiei Sale Mitropolitului Andrei. Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor participa duminică, 16 aprilie 2017, la o parte a slujbei din prima zi de Paşti, la Catedrala Schimbarea la Faţă a Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, unde se vor întâlni cu Preasfinţia Sa Episcopul Florentin şi cu enoriaşii prezenţi la marea sărbătoare", se arată într-un comunicat de presă al Biroului de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I. 

Principesa Maria va sărbători Învierea Domnului la Catedrala Arhiepiscopală de la Râmnicu Vâlcea şi va fi oaspetele Înalt Preasfinţiei Sale Arhiepiscopului Varsanufie.

Majestatea Sa Regele va rămâne la reşedinţa privată din Elveţia pe durata sărbătorilor pascale. Regele Mihai I va primi vizita părintelul Adrian Diaconu, protopop pentru Elveţia al Bisericii Ortodoxe Române, potrivit sursei citate.

 

Loading...
Comenteaza