Religie

Zeci de mii de credincioşi participă la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula VIDEO

Zeci de mii de credincioşi ortodocşi şi greco-catolici participă la pelerinajul de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula, cel mai mare pelerinaj din această parte a ţării, informează Realitatea TV Cluj.
Publicitate
 

Oamenii au început să vină cu miile, încă de ieri. Astăzi, Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, s-a aflat în fruntea unei procesiuni ortodoxe care a urcat pe jos la Nicula, iar Episcopul de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, a condus o procesiune greco-catolică. Oamenii se închină la icoana Sfintei Maria, despre care se spune că este făcătoare de minuni, cu speranţa că vor scăpa de necazuri şi boli.

Publicitate

Comentarii

Pelerinaj

thumb down thumb up
joi, 15 august 2013, 09:07
de Badea Cartan

Fotografia cu femeia ,in prim plan, 'tragand" online poze [ cu telefonul mobil ] ale 'Icoanei Facatoare de Minuni" ne spune totul despre adanca credinta stramoseasca. Banuiesc ca in biserica exista si camere de luat vederi pentru a surprinde "minunile".
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.