Sănătate

Banala legumă care te păzeşte de boli şi distruge 14 tipuri de celule canceroase

Cei mai mulţi dintre noi sunt constienţi de beneficiile usturoiului pentru sănătate, acesta fiind recunoscut ca un agent antiviral şi de stimulare a imunităţii. Însă ştiai că usturoiul încolţit are chiar mai multe de oferit, în special în ceea ce priveşte prevenirea cancerului?
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Dr. Quinn: Cum poţi slabi rapid cu... ciocolata neagră

Dacă doriți să slăbiți câteva kilograme, însă nu sunteți adeptele unor diete prea riguroase și complicate, atunci trebuie să citiți acest articol. Cu doar patru schimbări simple în dieta voastră zilnică puteți să pierdeți rapid în greutate.
comentarii: 0

Băutura miraculoasă care te ajută să scapi de sforăit

Nu este imposibil să scapi de sfărăit.
comentarii: 0

Dr. Quinn: Dieta Budha, ideea acestei diete este să țineți cont de...timp

Există unele studii care au demonstrat că dietele cu restricții de timp sunt extrem de eficiente pentru pierderea în greutate. Așadar, pentru a începe acest regim, tot ce vă trebuie este un ceas, un cântar, o minte deschisă și puterea de a vă înfrâna pofta de a mânca seara, după o anumită oră.
comentarii: 0

Dr. Quinn: Bolile de care poţi scăpa făcând SEX. E incredibil!

Sexul face minuni - întăreşte inima, scade nivelul de colesterol, ne ajută să pierdem în greutate, ameliorează durerea provocată de artrită şi simptomele premenstruale.
comentarii: 0

TOP 10 cele mai murdare obiecte de la birou. Fereşte-te de cuptorul cu microunde şi de xerox

Site-ul hassle.com a alcătuit o listă a celor mai murdare zece obiecte care se găsesc în birouri. Printre acestea se regăsesc mouse-ul computerului şi tastatura, dar şi alte obiecte neaşteptate precum căştile audio sau pixurile utilizate la comun de colegii din birou.
comentarii: 0

Dr. Quinn: Cum slăbim cu micul dejun?

Micul dejun joacă un rol extrem de important în procesul de slăbire.

Cele mai citite stiri din categoria Sănătate