Sănătate

România fără medici. Peste 15.000 au ales să lucreze în străinătate

Aproximativ 15.700 de medici români lucrează în străinătate, conform un studiu realizat de Asociaţia Română pentru Promovarea Sănătăţii (ARPS).
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Peste 80 de noi cazuri de rujeolă în ultima săptămână. Numărul total de cazuri se apropie de 10.200

Numărul total de cazuri confirmate de rujeolă în România raportate până vineri este de 10.198, cu 82 mai multe decât săptămâna trecută, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din cadrul Institutului de Sănătate Publică (INSP).
comentarii: 0

Dieta olandeză. Câte kilograme poţi să slăbeşti fără să te înfometezi?

Dieta olandeză te ajută să slăbeşti fără să te înfometezi. Este un regim alimentar care se realizează timp de o săptămâna. Nu este greu de urmat, trebuie doar să alegi din alimentele recomandate mai jos, pentru mic dejun, prânz şi cină, pentru cele 7 zile.
comentarii: 0

Dr. Quinn: Cum se pregătesc modelele și nutriționiștii pentru sărbători

http://doctorquinn.ro/cum-se-pregatesc-modelele-si-nutritionistii-pentru-sarbatori-cateva-recomandari-care-te-vor-ajuta-sa-iti-subtiezi-silueta/
Câteva recomandări care te vor ajuta să îți subțiezi silueta.
comentarii: 0

Ce trebuie să bei înainte de culcare pentru a scăpa de toxine şi de grăsime

Bea un preparat din lămâie și pătrunjel înainte de culcare, pentru a scăpa de reziduurile și grăsimea din organism.
comentarii: 0

Jumătate din populaţia globului nu are acces la servicii medicale de bază

Mai mult de jumătate din populaţia globului nu are acces la serviciile medicale de bază şi aproximativ o sută de milioane de oameni trăiesc în condiţii de sărăcie extremă pentru că sunt nevoiţi să plătească un tratament medical, relatează miercuri de AFP.

comentarii: 0

Dieta cu castraveţi. Pierzi două kilograme în trei zile

Dieta cu castraveți detoxifică organismul, hidratează intens și vă ajută să slăbiți 2 kilograme în doar trei zile. Face însă parte din categoria dietelor-fulger și nu trebuie ținută mai mult de câteva zile, întrucât este hipocalorică și nu oferă organismului toate substanțele nutritive de care acesta are nevoie.

Cele mai citite stiri din categoria Sănătate