Sănătate

Criză de medici de urgenţă în spitale. La UPU Cluj e nevoie de 10 medici

Gărzi epuizante, cu medici puţini şi intervenţii din ce în ce mai multe, care cresc timpul de aşteptare. Sute de posturi de medici de urgenţă sunt libere în spitalele din ţară şi, deşi se organizează concurs an de an, nu există candidaţi, pentru că mulţi aleg să plece în străinătate.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Ministrul Sănătăţii: Sper să nu mai auzim de bani daţi personalului medical după majorarea salarială

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat joi seara că după majorările salariale de la 1 martie speră să nu mai audă de bani daţi de pacienţi personalului medical, creşterea salariilor fiind un pas "important" spre rezolvarea lucrurilor.
comentarii: 0

Dr. Quinn: simptome care anunță apropierea menopauzei – partea a II-a

http://doctorquinn.ro/ce-simptome-anunta-apropierea-menopauzei-si-cum-puteti-trece-mai-usor-prin-aceasta-schimbare-majora-partea-a-ii-a/
Cum puteți trece mai ușor prin această schimbare majoră.
comentarii: 0

Terapia cu urzici. Cinci boli de care poţi scăpa cu ajutorul acestei plante

Datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi, săruri şi alte substanţe benefi ce organismului, urzicile sunt recomandate în tratarea multor afecţiuni, printre care astenia de primăvară, bolile reumatice sau hipertensiunea arterială.
comentarii: 0

Trei decese din cauza gripei. Ministerul Sănătăţii cere situaţia stocurilor de medicamente antivirale specifice

Institutul Naţional de Sănătate Publică anunţă că, miercuri, au fost confirmate alte trei decese cauzate de virusul gripal, fiind vorba despre doi bărbaţi şi o femeie, numărul persoanele moarte din această cauză urcând la 29.
comentarii: 0

Dieta de urgenţă. Ce faci când trebuie să slăbeşti rapid?

În timpul unei zile fără prea multă mişcare, o femeie poate arde cam 40 g grăsimi – deci, doar o parte din cât consumă. În mod obişnuit, mesele noastre conţin în jur de 70 g grăsimi pe zi (chiar şi 120 g în weekend). Asta înseamnă că, zilnic, dobândim mai multe grăsimi decât putem pierde. Din păcate, surplusul rămâne şi se depune pe fese, coapse şi şolduri.
comentarii: 0

Clujenii se îmbolnăvesc pe capete. Spitalul de Boli Infecţioase, luat cu asalt

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase se confruntă în această perioadă cu un număr din ce în ce mai ridicat de cazuri de pacienți diagnosticați cu infecții respiratorii, și nu numai.

Cele mai citite stiri din categoria Sănătate