Sănătate

comentarii: 0

Cinci alimente care te fac mai deştept

Creierul este cel care coordonează fiecare mişcare a corpului nostru şi care ne menţine sănătatea la un nivel de echilibru. Te simţi obosit şi puterea ta de a te concentra scade, uneori? Iată o listă cu 5 cele mai utile ingrediente în sporirea funcţiilor creierului şi stimularea inteligenţei.
comentarii: 0

Dr. Quinn: Ce este bulimia și cum îți poate afecta sănătatea?

Cum își dau seama apropiații dacă suferi de bulimie? (pentru că e puțin probabil ca persoana în cauză să conștientizeze prea curând că are o asemenea problemă).
comentarii: 0

Direcţia de Sănătate Publică face o campanie de conştientizare a importanţei vaccinării

În perioada 24-30 aprilie, pe teritoriul Europei, se sărbătoreşte "Săptămâna europeană a vaccinării" (SEV), parte integrantă a campaniei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii - "Săptămâna mondială a vaccinării".
comentarii: 0

Colegiul Medicilor: O lege a vaccinării e foarte necesară

Colegiul Medicilor din România (CMR) consideră că o lege a vaccinării este foarte necesară în prezent, vaccinarea copiilor fiind, în opinia acestui for, una dintre prioritățile asistenței sanitare și un element esențial în asigurarea sănătății individuale și colective.
comentarii: 0

Top 3 vitamine pentru sănătatea ta

Specialiştii în nutriţie spun că alimentele sunt cea mai bună şi cea mai sigură sursă de vitamine. Mai mult, vitaminele ajută organismul să funcţioneze optim.
comentarii: 0

Dr. Quinn: Și ”leneșele” pot să slăbească!

Trucuri care te pot apropia de silueta mult visată.

Cele mai citite stiri din categoria Sănătate