Sănătate

comentarii: 0

Dr. Quinn: Alimente pentru sănătatea bărbaţilor din viaţa noastră

http://doctorquinn.ro/11-alimente-pentru-sanatatea-barbatilor-din-viata-noastra/
Site-ul nostru este dedicat în primul rând femeilor, însă fiecare dintre cititoarele noastre este iubită, soție sau mamă și, cu siguranță, este preocupată de sănătatea bărbaților din viața ei.
comentarii: 0

Turmericul, merele și strugurii ar putea deține secretul luptei împotriva cancerului

Turmericul, merele și strugurii ar putea deține secretul prevenirii și tratării unuia dintre cele mai comune tipuri de cancer, conform unui studiu realizat recent în Statele Unite.
comentarii: 0

Dietele personalizate, noul trend în nutriţie. Dispare moda porțiilor mici, servite frecvent

În lumea nutriției există o abordare convențională potrivit căreia cu cât frecvența meselor este mai mare cu atât sunt arse mai eficient caloriile, iar poftele pot fi ținute în frâu mai ușor. Astfel, noțiunea celor șase sau mai multe „mini-mese” pe zi, suficiente pentru ca organismul să aibă energie până la următoarea îmbucătură, a fost recomandată drept o abordare dietetică mai eficientă pentru slăbit în comparație cu împărțirea hranei în trei mese mai generoase. Însă, știința evoluează și aduce răspunsuri care nu mai sunt atât de radicale.
comentarii: 0

Medicamentul care te ajută să te bronzezi fără să stai la soare

Oamenii de ştiinţă au inventat un medicament inedit care imită efectele luminii soarelui oferind o piele bronzată, însă fără implicarea radiaţiilor UV dăunătoare.
comentarii: 0

Primul registru electronic naţional al pacienţilor cu melanom, lansat la Cluj

Societatea Română de Dermato-Oncologie a lansat la Cluj-Napoca primul registru electronic naţional al pacienţilor cu melanom. Medicii solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii pentru popularizarea acestuia şi pentru a decide obligativitatea înscrierii bolnavilor.
comentarii: 0

Secretul japonezelor | Tratamentul prin care scapi definitiv de riduri

Tratamentul japonez care face ridurile să dispară este la îndemâna oricui, este ieftin și bogat în nutrienți esențiali care ajută pielea să se refacă, îi conferă un tonus revigorant și fermitate.

Cele mai citite stiri din categoria Sănătate