Sănătate

comentarii: 0

Colegiul Medicilor atrage atenţia: Stop diagnostic pe net! Mergi la cabinet

Colegiul Medicilor din România (CMR) atrage atenţia că, în fiecare zi, se confruntă cu pacienţi care preferă să se informeze, prima dată, de pe internet, aceştia ajungând târziu la un medic specialist, când afecţiunea este deja într-o fază avansată.
comentarii: 0

Dr. Quinn: Dieta Okinawa – ce este și cum ne poate prelungi viața

http://doctorquinn.ro/dieta-okinawa-ce-este-si-cum-ne-poate-prelungi-viata/
Dieta Okinawa este numită așa după cea mai mare dintre insulele Ryukyu din Japonia. Ei bine, pe acest tărâm magic, oamenii trăiesc foarte mult timp.
comentarii: 0
NEWS ALERT

A fost adoptat de Guvern proiectul de lege privind vaccinarea populaţiei. Care sunt categoriile de vaccinări obligatorii

Proiectul de lege privind organizarea şi finanţarea activităţii de vaccinare a populaţiei în România a fost adoptat, miercuri, de Guvern, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.
comentarii: 0

Cluj: DSP propune primarilor să le faciliteze comunicarea cu părinții, având în vedere o rată de refuz a vaccinării de 17 %

Rata de refuz a vaccinării se ridică, în județul Cluj, la aproximativ 17 la sută, condiții în care conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) a propus primarilor să organizeze întâlniri cu cetățenii pentru a da o șansă în plus specialiștilor să le explice oamenilor la ce pericole se expun.
comentarii: 0

Cinci vieţi salvate de medicii din Cluj, Bucureşti şi Viena, după o prelevare de organe la Timişoara

Echipe de medici din Cluj, Bucureşti şi Viena au participat la o prelevare de organe de la o tânără de 20 de ani, aflată în moarte cerebrală, la Spitalul Judeţean Timişoara, fiind recoltaţi rinichii, plămânii şi ficatul.
comentarii: 0

Patriarhia Română, de partea vaccinării: Părinţii au responsabilitatea de a preveni îmbolnăvirea copiilor

Patriarhia Română susţine campania de vaccinare a copiilor, precizând că "părinţii au responsabilitatea de a preveni îmbolnăvirea copiii". Biserica atrage atenţia asupra asigurărilor pe care trebuie să le primească părinţii atunci când decid să îşi vaccineze micuţii.

Cele mai citite stiri din categoria Sănătate