Sănătate

Dr. Quinn: Alimente pentru sănătatea bărbaţilor din viaţa noastră

Site-ul nostru este dedicat în primul rând femeilor, însă fiecare dintre cititoarele noastre este iubită, soție sau mamă și, cu siguranță, este preocupată de sănătatea bărbaților din viața ei.
  • http://doctorquinn.ro/11-alimente-pentru-sanatatea-barbatilor-din-viata-noastra/

Cum o formă fizică bună pornește în primul rând de la alimentație și abia apoi de la sport, vă oferim o listă cu cele mai bune alimente pentru bărbați, care trebuie să se regăsească des în meniurile lor. 

Ouăle. Fie că sunt preparate sub formă de omletă sau fierte, ouăle sunt o sursă importantă de vitamina D, care joacă un rol vital în asigurarea nivelului optim de testosteron. Pentru bărbații care nu au probleme de sănătate, cum ar fi un nivel prea ridicat al colesterolului, doza recomandată este de un ou/zi.
Usturoi.  Acest condiment care nu prea lipsește din bucătăria românească ne ajută să luptăm împotriva infecțiilor și a altor boli care ne atacă organismul.  Poate fi consumat zilnic, în acele preparate unde se potrivește ca aromă.

Miere de albine.

Vezi mai multe alimente benfice pentru bărbaţi pe doctorquinn.ro

 

 

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.