Sănătate

Dr. Quinn: Care este momentul optim pentru a face mișcare fizică?

Dimineața, sau seara?
  • http://doctorquinn.ro/dimineata-sau-seara-care-este-momentul-optim-pentru-a-face-miscare-fizica/
Publicitate
 

Să zicem că v-ați hotărât să vă apucați de sport la modul cel mai serios cu putință; vreți să slăbiți, sau să vă mențineți în formă - motivul contează prea puțin. În acest caz, v-ați pus, desigur, întrebarea: care este cel mai potrivit moment din zi să mă antrenez?  Să vedem ce spun experții în fitness:

Cel mai bun moment este acela care ți se potrivește cel mai bine. Există tot felul de teorii care sunt ba pro antrenamente matinale, ba contra acestora. Până la urmă, însă, fiecare persoană trebuie să-și găsească ritmul propriu și, foarte important, timpul necesar pentru a exersa. Toți suntem oameni ocupați, cu joburi, obligații familiale și tot felul de treburi de rezolvat, așa că trebuie să jonglăm printre toate acestea, astfel încât să reușim să găsim timp  și pentru noi.  În plus,  trebuie să ținem cont de ceasul intern al corpului și de ritmurile circadiene.

continuarea pe dr.quinn

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.