Sănătate

Dr. Quinn: Dieta mediteraneeană și dieta DASH considerate cele mai bune diete

Dieta mediteraneeană și dieta DASH – câștigătoare într-un top al dietelor, realizat în Statele Unite ale Americii.
  • http://doctorquinn.ro/dieta-mediteraneeana-si-dieta-dash-castigatoare-intr-un-top-al-dietelor-realizat-in-stalele-unite-ale-americii/

În fiecare an, procentul celor care aleg să ducă un stil de viață sănătos crește puțin câte puțin. Oamenii au acces la mai multă informație și încep să înțeleagă cât de important este pentru sănătatea și imaginea lor să mănânce ceea ce trebuie și să facă mișcare.

În Statele Unite ale Americii, de pildă, unde obezitatea este o problemă foarte serioasă, care afectează mai mult de jumătate din populație, cercetătorii fac tot felul de studii pentru a stabili care dintre sutele de diete propuse de diferite site-uri, aduce cele mai mari beneficii pentru sănătate.

Fiecare regim are particularitățile sale și, cu siguranță, nu este potrivit pentru toată lumea. Specialiștii spun că trebuie să alegem acea dietă pe care o putem transforma într-un stil de viață.

Întrecerea dietelor a avut și câștigători. Cercetătorii au ajuns la concluzia că una dintre cele mai sănătoase diete este cea mediteraneeană (despre care am scris pe larg aici). 

continuare..

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.