Sănătate

MEDICAMENTUL NATURAL pe care îl dai la PORCI: tratează DIABETUL, OSTEOPOROZA şi GINGIVITA, alungă RIDURILE

Această plantă-medicament se găseşte atât în natură, cât şi pe tarabele micilor comercianţi la începutul primăverii. Este cel mai eficient înlocuitor al zahărului şi are importante proprietăţi antimicrobiene, antioxidante, antiglicemice şi antihipertensive.
  • Sursa foto: http://www.emigrantul.it/539/

    Sursa foto: http://www.emigrantul.it/539/

Ştevia este o plantă originară din Africa de Sud, folosită de sute de ani în Brazilia şi Paraguay pentru îndulcirea ceaiurilor şi remediilor locale. Este bogată în vitaminele B, C si K, potasiu, fosfor, magneziu, calciu, fier, zinc, proteine, fibre şi antioxidanţi. Extractul dulce de ştevie este folosit cu succes în numeroase alimente şi băuturi.

Numeroase studii arată că ştevia ajută la tratarea eficientă a unor afecţiuni precum hipertensiunea, diabetul, oboseala, indigestia, deranjamentele stomacale, arsurile, gripa, răceala, gingivita, cariile dentare, mătreaţa, osteoporoza, infecţiile, dermatita sau ridurile.

Tratează diabetul

Ştevia stabilizează nivelul de zahăr din sânge, măreşte rezistenţa la insulină şi stimulează producţia de insulină, fiind deosebit de eficientă în tratarea diabetului. Mai mult, descurajează absorbţia glucozei în sânge, stimulează funcţia pancreasului şi inhibă candida, o infecţie care se dezvoltă în special în mediile dulci. Ceaiul de ştevie inhibă pofta de dulciuri şi alimente grase şi este benefic pentru persoanele cu hiperglicemie.

Tratează bolile dentare

Datorită proprietăţilor antibacteriene pe care le are, ştevia tratează cu succes gingivita, cariile dentare şi abceselor bucale. De asemenea, inhibi dezvoltarea organismelor infecţioase din cavitatea bucală şi îmbunătăţeşte sănătatea danturii.

Îmbunătăţeşte digestia

Consumat după masă, ceaiul de ştevie previne şi tratează indigestia, deranjamentele stomacale şi arsurile şi îmbunătăţeşte funcţia gastrointestinală.

Previne hipertensiunea

Două căni de ceai de ştevie pe zi ajută la reducerea tensiunii arteriale şi la stabilizarea circulaţiei sângelui.

Previne osteoporoza

Ştevia ajuta la absrobţia calciului în organism, îmbunănăţind densitatea oasoasă şi prevenind astfel apariţia oseoporozei.

Alungă ridurile

Datorită proprietăţilor antioxidante, antibacteriene şi antiseptice, ştevia este benefică în tratarea şi prevenirea ridurilor, dermatitei, eczemelor, acneei şi a altor probleme ale pielii.

Alungă mătreaţa

Concentratul de stevie este benefic pentru tratarea mătretii, a scalpului uscat şi a părului uscat şi subtire. Dupa folosirea şteviei, părul devine mai rezistent şi se regenerează mult mai repede.

Publicitate

Comentarii

oferta

thumb down thumb up
vineri, 20 martie 2015, 17:38
de munca la domiciliu

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: maritof67@gmail.com
raspunde

colaboratori in tara

thumb down thumb up
duminică, 22 martie 2015, 11:52
de corina

Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : - calculator + internet + cunostiinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal cu editura EPUBLISHERS.SRL Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul <> la adresa de email: corina_nita2001@yahoo.com
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.