Sport

INTERVIU. Marişca, despre raliu, emoţii, adrenalină. "Eu îi mulţumesc Lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ce fac"

Campionul de raliu Bogdan Marişca a oferit un interviu mai puţin formal pentru ZIUA de CLUJ, în care a recunoscut că are emoţii chiar şi după 21 de ani de la primul start.

citeste articol
citiri: 697
comentarii: 0

citiri: 103
comentarii: 0

CFR primeşte Voluntari. Şi vrea să îi "bată"

Fotbaliştii de la CFR Cluj joacă vineri, pe teren propriu, cu echipa la care sunt legitimaţi Vasile Maftei şi Daniel Pancu.
citiri: 197
comentarii: 0

Cantonament încheiat cu o victorie pentru jucătoarele Olimpiei Cluj

Aflată în cantonament în Austria, Olimpia a disputat trei meciuri amicale cu echipe de top din Europa, ultima partidă aducând victoria clujencelor.
citiri: 399
comentarii: 0

CFR Cluj se roagă pentru Cristi Coroian

Fostul atacant al echipei de fotbal CFR Cluj Cristian Coroian se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un atac cerebral.
citiri: 154
comentarii: 0

BBC: Michel Platini, susţinut de patru confederaţii, va candida la preşedinţia FIFA

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a primit mesaje de susţinere de la patru confederaţii continentale, astfel că a decis să candideze la şefia FIFA, urmând a face anunţul oficial în cursul acestei săptămâni, informează BBC.
citiri: 568
comentarii: 1

Serie cu Mediaş şi FC Braşov pentru "U"

Universitatea va lupta cu Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov, dar şi cu CS Mioveni, Metalul Reşiţa şi CSM Râmnicu Vâlcea, în liga a doua.
citiri: 1298
comentarii: 1

Galeria Universităţii i-a convocat la şedinţă pe jucători. "Intraţi în istoria pozitivă a clubului!"

"U" Cluj s-a reunit luni seara. Tinerii fotbalişti care compun actualul lot au avut parte de două şedinţe, una cu antrenorul Marius Popescu, alta cu suporterii.