Sport

NEWS ALERTÎntâriri pentru Amariei. "U" a transferat o handbalistă de Naţională

"U" Alexandrion Cluj a efectuat vineri o nouă achiziţie pentru noul sezon al Ligii Naţionale de Handbal Feminin. Este vorba de o jucătoare care va merge alături de prima reprezentativă la Olimpiada de la Rio.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0
NEWS ALERT

Ciprian Deac, aproape de o revenire la CFR

Mijlocaşul nu a reuşit să se adapteze în campionatul kazah şi s-ar putea întoarce la clubul unde a cunoscut cele mai mari performanţe din carieră.
comentarii: 0

CFR pleacă în Moldova cu gândul la revanşă, după umilinţa din luna mai

CFR Cluj va evolua sâmbătă, în deplasare, cu FC Botoşani, în cea de-a două etapă a Ligii 1. Meciul este o reeditare a ultimei partide din sezonul trecut, când clujenii au încasat 4 goluri, fără să înscrie vreunul.
comentarii: 0

Dragoș Dima, Nicolae Frunză și Andrei Apostol, în semifinalele turneului futures de la Cluj-Napoca

Tenismenii români Dragoș Dima, Nicolae Frunză și Andrei Apostol s-au calificat în semifinalele turneului futures de la Cluj-Napoca, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după victoriile obținute joi.
comentarii: 1

Remus Câmpeanu: "Fanii lui "U" trebuie atrași din nou spre stadion, fără ei nu putem reuși"

Una dintre figurile emblematice al istoriei Universităţii Cluj a vorbit despre viaţa în culorile alb-negru, despre spiritul "sudenţesc", dar şi despre viitorul "Şepcilor roşii".
comentarii: 0

Doi jucători de la "U" Cluj şi-au găsit angajamente în Liga 1

LPF a publicat joi lista jucătorilor legitimaţi până acum de echipele din primul eşalon. Două dintre transferuri au implicat jucători de la Universitatea.
comentarii: 0

Rugby-ul clujean mizează pe tineri

Echipa de rugby a clubului sportiv Universitatea Cluj şi-a prezentat joi obiectivele pentru ediţia 2016-2017 a Superligii. Conducerea a schimbat şi politica de transferuri.