Sport

NEWS ALERTCORESPONDENȚĂ DIN LYON: En garde! România, obligată să învingă Albania

În țara mușchetarilor, în capitala galilor, "tricolorii" au doar șansa atacului pentru a continua la Euro. En garde, Albanie! Allez la Roumanie!
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Supercupa României va avea loc pe Cluj Arena

Supercupa României la fotbal se va desfășura în data de 16 iulie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, conform deciziei Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal, reunit vineri, informează site-ul FRF.
comentarii: 0

Cine sunt sunt adversarele Olimpiei Cluj în grupele Champions League

Campiona României la fotbal feminin, Olimpia Cluj-Napoca, și-a aflat, vineri, 24 iunie, adversarele din grupele Champions League.
comentarii: 0

Pivot de top la U-BT Cluj. A mai evoluat la BC Mureş şi Piteşti

Echipa clujeană de baschet masculin are un nou pivot. Un tânăr de 31 de ani din Senegal, care din 2013 a evoluat pentru alte două echipe româneşti.
comentarii: 1

Mircea Lucescu: "Nu ne-am făcut de râs la Euro. Am făcut o figură frumoasă în primele două jocuri"

Naţionala României a fost eliminată de la Campionatul European după ce a acumulat un singur punct şi a fost învinsă de Albania. Antrenorul Mircea Lucescu nu consideră că suporterii români ar trebui să dramatizeze această situaţie.
comentarii: 0

Turneu de tenis de masă pentru persoane cu dizabilități, la Cluj

200 de sportivi participă, săptămâna aceasta, la Cluj-Napoca, la a noua ediție a Romanian International Table Tenis Open (RITTO), singurul turneu de tenis de masă pentru persoane cu dizabilități din România.
comentarii: 0

Adrian Mutu: "Jucătorii de la naţională nu au avut nicio idee de joc"

Fotbalistul recent retras din activitate, la 37 de ani, a analizat dur modul în care ne-am prezentat la Euro 2016. “Briliantul” a dorit să adauge că a terminat şi cursurile şcolii antrenori şi se pregăteşte pentru licenţa B.