Sport

”U” Cluj a câștigat la scor de neprezentare cu Tritenii de Jos

”U” Cluj a câștigat cu 3-0 împotriva celor de la Unirea Tritenii de Jos, sâmbătă, în deplasare, în cadrul unei restanțe din etapa a 17-a din Liga a IV-a.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Handbal feminin: Cosmin Sălăjan a plecat de la conducerea lui ”U” Cluj. ”Adio, dar rămân cu tine!”

Cosmin Sălăjan și-a anunțat, sâmbătă, plecarea de la conducerea echipei de handbal feminin a Universității Cluj, într-o postare de pe contul personal de facebook.
comentarii: 1

FOTO Fotbaliștii de la ”U” Cluj s-au antrenat alături de copii

Fotbaliștii de la ”U” Cluj s-au antrenat, vineri, alături de copiii de la școala internațională privată Transylvania College, cu ocazia lansării campaniei ”UKids”, prin care se urmărește strângerea legăturilor dintre club și comunitate.
comentarii: 2

Record inimaginabil. ”U” Cluj, aproape de cifra 1000 la numărul de ”socios”

Universitatea Cluj se apropie de cifra 1000 la numărul de membri cotizanți, calitate prin care fiecare suporter al ”Șepcilor roșii” are posibilitatea de a se implica activ în viața echipei.
comentarii: 1

Scandal la final de sezon: Lui Ovidiu Vasu i se cere să plece

Liviu Alexa i-a cerut, vineri, lui Ovidiu Vasu, să demisioneze din funcția de președinte al Clubului Sportiv Universitatea Cluj.
comentarii: 0

CFR încă mai visează la campionat. Ce calcule și-a făcut Miriuță VIDEO

CFR Cluj primește vizita lui CS Universitatea Craiova, duminică, 30 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 8-a din play-off.
comentarii: 0

Baschet feminin: ”U” Cluj a pierdut finala cu Sepsi și termină sezonul din postura de vicecampioană

”U” Cluj a terminat sezonul din postura de vicecampioană după ce a fost învinsă de Sepsi Sfântu Gheorghe, joi, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în cel de-al patrulea meci din finala Ligii Naționale de baschet feminin.