Sport

citiri: 147
comentarii: 0

Miriuţă: Probabil luni seara vom face rocada cu Mediaşul

Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, este foarte sigur de victoria echipei sale luni seara contra Gazului din Mediaş, care în acest moment se situează în clasament pe locul şase cu opt puncte, chiar înaintea formaţiei feroviare, care momentan se află pe poziţia a şaptea cu şapte puncte.
citiri: 355
comentarii: 0

Mihai Teja: "Meciul cu FC Botoşani va fi pe viaţă şi pe moarte". Cum explică tehnicianul plecarea lui Târnăcop

Universitatea Cluj va întâlni pe FC Botoşani după egalul de pe teren propriu, 1 la 1, contra celor de la FC Braşov. Tânărul antrenor al "studenţilor" îşi doreşte să vină din deplasarea de la Botoşani cu punct sau puncte pentru a recupera punctele pierdute pe teren propriu etqapa trecută contra celor de la FC Braşov.
citiri: 118
comentarii: 0

Începe turneul naţional de tenis Aegon Tennis Cup

Aegon România susține pentru al cincilea an consecutiv tenisul clujean, implicându-se în organizarea turneului național Aegon Tennis Cup. Competiția este dedicată juniorilor, băieți și fete, și acoperă toate categoriile de vârstă: 10, 12, 14, 16, 18 ani. Aceasta se desfășoară la Winners Tennis Club, în colaborare cu Federația Română de Tenis.
citiri: 290
comentarii: 0

Noul "U" BT se rodează în Grecia şi Austria. PAOK, printre adversare

"U" Banca Transilvania şi-a stabilit meciuri cu adversari din Austria şi Grecia pentru a porni cu dreptul în noul sezon.
citiri: 451
comentarii: 0

"U" s-a despărţit de un titular din campiontul trecut

Universitatea Cluj a anunţat că renunţă la serviciile unui fotbalist. Asta după ce, în această vară, s-a despărţit de Octavian Abrudan, Maximilian Nicu, Gabriel Machado, Rodrigo Menezes, Ronald Gercaliu şi Marius Ene.
citiri: 615
comentarii: 0

Încă un fundaş la "U" Cluj

Universitatea Cluj a mai perfectat încă un transfer, după ce la începutul săptămânii l-au achiziţionat pe Gil Bahia. Este vorba despre un fotbalist de culoare care poate evolua pe ambele benzi ale terenului cât şi în defensivă.