Sport

A revenit Didy

“Feroviarii” nu au impresionat la primul “amical” din această vară şi au terminat la egalitate cu ocupanta locului III din Polonia, singurul gol al ardelenilor fiind marcat de brazilianul Didy. Nou veniţii Hugo Alcantara şi Alvaro Pereira au fost folosiţi titulari de către Ioan Andone, dar cei doi jucători au arătat că au nevoie de o perioadă de adaptare.

După aproape două săptămâni de antrenamente fizice comandate de Ioan Andone, “alb-vişiniii” au susţinut ieri primul test înaintea noului sezon. Oboseala acumulată şi-a pus amprenta asupra jucătorilor clujeni, iar în startul partidei, cele două echipe s-au mulţumit să se studieze.

 

După un galben încasat de Trică, Sokolvski (14) a încins meciul cu un gol înscris de la 25 de metri. Jocul slab al CFR-ului a continuat, iar Alcantara a fost aproape de un autogol la şutul puternic al lui Lato (17). Fundaşul brazilian a mai avut şi alte intervenţii nesigure la primul lui meci în tricoul “feroviarilor”.

 

Clujenii s-au trezit “din pumni”, dar Didy a restabilit egalitatea pe tabelă cu un şut din întoarcere. Atacantul clujenilor a revenit în primul “11” al lui Ioan Andone după mai bine de şase luni de absenţă cauzate de o accidentare. Finalul primei reprize a adus ocazii mari la ambele porţi. Dacă leşii au trimis mingea în transversală, Trică, singur cu portarul, a şutat alături.

 

Evoluţia CFR-ului nu s-a schimbat în partea secundă, deşi Andone a schimbat toată echipă. “Feroviarii” au avut probleme la construcţie, apărarea a fost ezitantă, iar în atac tinerii Emmanuel Kone şi Ciprian Deac, alături de vedeta Fabbiani nu au convins. Pe finalul partidei, clujenii au forţat, iar Dubarbier şi Deac au fost aproape de a înscrie golul victoriei. CFR începe această vară cu o remiză în care a demonstrat că Ioan Andone mai are de lucrat la echipa ce va reprezenta Clujul în Champions League.

 

 

CFR Cluj – Groclin 1-1 (1-1)

 

 

CFR: Nuno Claro – Tony, Cadu, Alcantara, Pereira – Trică, Peralta, Dani, Culio – Didy, Ruiz

Au mai jucat: Hirschfeld – Manuel Jose, Viera, Sousa, Panin, E. Kone, Sanchez Prette, G. Mureşan, Deac, Fabbiani, Dubarbier

Au marcat: Didy (33) / Sokolvski (14)

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.