Sport

A treia înfrângere la rând pentru fetele de la “U” Cluj

Handbalistele clujene au pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu CS Rapid USL Metrou București, scor 28-27.
  • foto facebook.com/uclujhandbal

    foto facebook.com/uclujhandbal

Publicitate
 

Echipa gazdă a început mult mai bine prima repriză și a controlat jocul. Diferența s-a făcut, în mare parte, datorită portarului rapidist, deși Diana Lazăr a încercat poarta de mai multe ori. La scorul de 13-10 pentru gazde, Florina Chintoan a ratat două mari ocazii de a reveni pe tabelă. Scorul pauzei a fost 15-13 pentru Rapid.

În repriza secundă, elevele lui Alin Bondar au intrat mai concentrate și jocul s-a îmbunătățit. În minutul 39 clujencele au reușit să preia conducerea. Apărarea a mers foarte bine, iar Ionica Munteanu a avut intervenții extraordinare. Apoi, jocul "studentelor" a scăzut brusc și Rapid a egalat la 26, în minutul 55. La final, tabela indica 28-27 pentru gazde.

Cele mai bune marcatoare pentru "U" au fost Lazăr (9), Senocico (6) și Chintoan (5).

În acest moment, echipa clujeană ocupă locul 13 în Liga Florilor, cu 11 puncte. Următorul meci al Universității va fi pe teren propriu, împotriva Coronei Brașov. Partida va avea loc luni, 12 februarie, ora 19:00.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.