Sport

Adrian Falub, mulțumit de jocul Universității din primul meci de pregătire

Tehnicianul “Șepcilor roșii” e fericit pentru jocul elevilor săi și speră la noi achiziții pentru returul Ligii a 3-a.
  • Adrian Falub / foto facebook.com/FCUCluj

    Adrian Falub / foto facebook.com/FCUCluj

Publicitate
 

Antrenorul Universității Cluj a declarat la finalul partidei câștigate cu Sticla Arieșul Turda, scor 7-0, că este fericit de jocul arătat de formația sa. "În mare parte sunt mulțumit de ce s-a jucat, e primul nostru joc de pregătire, cred că am făcut un antrenament bun astăzi", a spus tehnicianul "studenților".

În ceea ce privește noile achiziții, Adrian Falub consideră că nu poate da un verdict după prima partidă. Cu toate acestea, Cristi Ene a fost apreciat de tehnician. "E devreme să spun ceva despre Văsălie și Ene, e doar primul meci după o săptămână grea de antrenamente. Nu putem să îi judecăm după această partidă. Cert e ca Ene e un jucător bun, pe care l-am dorit și care ne poate ajuta. Nu trebuie să demonstreze nimic la meciurile astea", a declarat antrenorul.

Falub își mai dorește jucători la echipă, dar nu știe dacă îi vor mai fi aduși fotbaliști. "Nu știu dacă vor mai fi transferuri. Să vedem ce vom mai putea lua. Vom încerca să aducem, dacă putem, jucători care să fie peste ce avem noi. Trebuie să fie jucători de calitate în primul rând. Dacă nu vom reuși să transferăm pe nimeni, acesta e lotul cu care mergem înainte și vom încerca să promovăm", a mai menționat antrenorul clujenilor.

Al doilea meci al anului pentru Universitatea Cluj, împotriva Unirii Alba Iulia, se va disputa miercuri, 31 ianuarie, de la ora 16:00.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.