Sport

NEWS ALERT Alex Ioniță, prezentat oficial la CFR Cluj

Internaționalul român s-a declarat încântat de transferul la tripla campioană a României
  • Alexandru ioniţă s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu, în Valencia, Spania, alături de care a şi efectuat primul antrenament / foto facebook.com

    Alexandru ioniţă s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu, în Valencia, Spania, alături de care a şi efectuat primul antrenament / foto facebook.com

Publicitate
 

Fotbalistul, dorit și de FCSB în această iarnă, e fericit pentru alegerea făcută: "Nu aș fi putut să îmi doresc mai mult pentru această fază a carierei mele. CFR Cluj este sinonim cu performanța, iar eu îmi doresc să realizez cât mai multe lucruri frumoase. Simt că fac parte din acest grup de mult timp, iar acesta este cel mai important pas pentru început".

Playmaker-ul s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu, în Valencia, Spania, alături de care a şi efectuat primul antrenament. Ioniță va avea șansa să debuteze în amicalul de miercuri, 24 ianuarie, disputat în compania celor de la Borussia Mönchengladbach U23.

Alex Ioniță a fost transferat în această pauză competițională de la Astra Giurgiu, în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.