Sport

Alin Bondar: Este un meci de șase puncte și trebuie să-l câștigăm

Tehnicianul echipei de handbal feminin, Universitatea Cluj, a prefațat meciul din etapa a 15-a a Ligii Florilor cu CS Rapid USL Metrou București.
  • foto facebook.com/uclujhandbal

    foto facebook.com/uclujhandbal

Publicitate
 

Antrenorul îndemnă la seriozitate din partea elevelor sale și consideră meciul cu penultima clasată extrem de important. "Niciun meci nu este accesibil. Dacă ne uităm la tot campionatul au fost foarte multe surprize. În momentul în care nu îți tratezi adversarii cu maximă seriozitate, în cele mai multe cazuri apar surprizele. Noi trebuie să tratăm meciul acesta cu maximă responsabilitate și seriozitate. Este un meci de șase puncte și trebuie să-l câștigăm", a declarat Alin Bondar pentru u-cluj.ro.

În acest moment "U" Cluj se află pe locul 11 în clasamentul Ligii Florilor, cu 11 puncte, în timp ce adversarul de sâmbătă ocupă locul 13, cu 9 puncte. În meciul tur, echipa clujeană s-a impus cu 37-29. Partida cu CS Rapid USL Metrou București va avea loc de la ora 16:00 și va transmisă de TVR2.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.