Sport

NEWS ALERT Baschet | Campioana U-BT a ”dat de pământ” cu Iașiul

Meci fabulos pentru campioana U-BT Cluj. Ardelenii s-au impus categoric în fața Politehnicii Iași, sâmbătă, la Sala Polivalentă, în etapa a 6-a din Liga Națională.
  • Foto: Sandor Manases/u-bt.ro

    Foto: Sandor Manases/u-bt.ro

S-a terminat 89-60, scor care îi duce pe "studenți" în fruntea clasamentului, cu 11 puncte. Rolland Torok a fost cel mai bun marcator al clujenilor, cu 22 puncte.

Pentru echipa lui Mihai Silvășan au mai înscris Zeljko Sakic (14 puncte), Vaidas Kariniauskas (12 puncte), Giordan Watson (11 puncte), Lasan Kromah (10 puncte), Andrei Calnicenco (7 puncte), Andrei Mureșan (6 puncte), Ousmane Barro (4 puncte) și David Vida (3 puncte).

În ciuda scorului clar de pe tabelă, Mihai Silvășan rămâne cu picioarele pe pământ.

"Nu a fost o victorie chiar așa de ușoară. Am avut 15 puncte la pauză și după aceea ne-am relaxat. Am ratat în niște situații incredibil de ușoare. Bineînțeles, în meciul de astăzi nu a contat foarte mult această relaxare, dar în cele mai importante poate să conteze.

Mergem mai departe, mai avem un meci până la pauză, cel cu georgienii (Dinamo Tbilisi, în Europe Cup - n. red.) și ne dorim să îl câștigăm, să ne asigurăm calificarea. Kuti a simțit ceva înțepătură în călcâi și nu a dorit să riște (nu a jucat - n. red.), vom investiga să vedem ce se întâmplă", a declarat antrenorul campioanei, pe site-ul clubului.

Următorul meci al ardelenilor este programat miercuri, 15 noiembrie, de la ora 19:00, acasă cu Dinamo Tbilisi. Confruntarea contează pentru etapa a cincea din grupa E a Fiba Europe Cup. După duelul cu georgenii, urmează o pauză de două săptămâni, cauzată de meciurile României din preliminariile Fiba World Cup 2019. 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.