Sport

Baschet feminin: ”U” Cluj a pierdut finala cu Sepsi și termină sezonul din postura de vicecampioană

”U” Cluj a terminat sezonul din postura de vicecampioană după ce a fost învinsă de Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 76-85, joi, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în cel de-al patrulea meci din finala Ligii Naționale de baschet feminin.
  • Foto: Robert Popa

    Foto: Robert Popa

Publicitate
 

Scorul pe sferturi a fost 23-20, 14-22, 22-9 și 17-34. Taneisha Harrison (21 puncte) și Dajana Butulija (20 puncte) au fost principalele marcatoare ale clujencelor, urmate de Janelle Denson (12), Andra Mandache (12), Gabriela Irimia (5), Teodora Neagu (3) și Nicole Dixon (3).

După 1-3 la general cu Sepsi, Universitatea termină sezonul din postura de vicecampioană, fiind prima medalie de argint a "studentelor" după 14 ani. De partea celalaltă, Sepsi își păstrează trofeul câștigat anul trecut.

"U" Cluj rămâne însă cea mai titrată formație din istoria competiției interne, cu 14 campionate. Ultimul titlu al formației de pe malul Someșului datează din 1993.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.