Sport

Baschet feminin: "U" Cluj s-a impus pe terenul Olimpiei Brașov

"U" Cluj s-a impus cu 75-62 pe terenul Olimpiei Brașov, miercuri, în cel de-al șaselea meci al fazei secunde din sezonul regulat.
  • Foto: Valentin Todea/sport-focus.ro

    Foto: Valentin Todea/sport-focus.ro

Publicitate
 

Scorul pe sferturi a fost 25-19, 10-14, 14-17 și 26-12. Pentru "studente" au înscris Janelle Denson (16), Dajana Butulija (14), Andra Mandache (12), Gabriela Irimia (9), Taneisha Harrison (9), Nicole Dixon (8) și Marie Swanier (7). De partea cealaltă, punctele brașovencelor au fost marcate de Adrienne Webb (19), Bilijana Pesovic (16), Ioana Ghizilă (13), Dominique Johnson (7) și Kristina Higgins (7).

Universitatea Cluj a ajuns, astfel, la 16 victorii în Liga Națională. Elevele lui Dragan Petricevic ocupă a treia treaptă a podiumului din Grupa 1-6, cu 40 puncte. Olimpia Brașov se află pe 4, cu trei puncte mai puțin.

Etapa viitoare, "U" va primi vizita lui CSM Târgoviște. Partida se va disputa sâmbătă, 11 martie 2017, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian".

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.