Sport

EXCLUSIV Bombă! "Seno" pleacă de la "U"- Alexandrion

De numele acestei sportive s-au legat toate performanţele echipei. Toată lumea credea că la Cluj îşi va încheia cariera.
Publicitate
 

Handbalista Mihaela Ani-Senocico părăseşte "U" Alexandrion, echipa a cărei vedetă a fost în ultimii 11 ani. A venit la Cluj pe când era junioară, de la Bistriţa, şi a jucat la Universitatea în toată cariera sa, cu o excepţie de şase luni, când a fost sub contract cu o formaţie daneză de top la care nu a reuşit să se acomodeze. Mihaela nu a anunţat unde va pleca. Alături de ea, va părăsi echipa şi soţul ei, Ioan Ani-Senocico, cel care era antrenorul echipei.

Conducerea clubului a stabilit deja numele noului antrenor: este vorba despre fosta mare jucătoare clujeană Carmen Amariei.

Publicitate

Comentarii

Bomba?

thumb down thumb up
sâmbătă, 6 decembrie 2014, 12:58
de U Cluj

Da' de ce e asa "bomba"? Era un lucru firesc. Mai firesc era sa plece acest cuplu din vara si sa nu ajungem pe penultimul loc! Multumim pentru ce a facut pentru noi, sincer! Dar e "expirata", iar barbatu-sau cred ca e cel mai slab antrenor de handbal din toate diviziile din Romania. Sunt convins ca Amariei va face treaba. Haide "U" !
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.