Sport

CFR, victorii pe linie in amicale. A învins clar formaţia de pe 2 din Ungaria

Liderul Ligii 1 a câștigat și al patrulea amical al iernii, scor 3-0, împotriva echipei maghiare Videoton.
  • foto facebook.com

    foto facebook.com

Publicitate
 

Dan Petrescu a început partida de la Benidorm (Spania) în formula Vâtcă - Manea, Luchin, Gilvan, Vlad - Bordeianu, Djokovic - Deac, Ioniță, Păun - Balde

Videoton, echipă aflată pe locul secund în prima ligă din Ungaria, a aliniat un prim "11" cu Tujvel - Vinicius, Reti, Fiola, Lazovic, Hadzic, Huszti, Kovacs, Nego, Patkai, Szabo. De altfel, la formația maghiară joacă și fotbalişti cu CV-uri importante. Fundașul Loic Nego a fost legitimat la AS Roma, în timp ce mijlocașul Szablocs Huszti și atacantul Danko Lazovic au jucat la Zenit St. Petersburg.

Primul gol al partidei a venit în urma unui penalty transformat de Ciprian Deac (26). La doar 6 minute după reușita internaționalului român, scorul a fost majorat de Alexandru Păun (32).

După pauză, Dan Petrescu a efectuate mai multe schimbări, iar atacantul Marius Coman a reușit să marcheze (77), stabilind rezultatul final al partidei.

Următorul meci al ''feroviarilor'' va fi duminică, 28 ianuarie, cu formația FC Sfântul Gheorghe, din Republica Moldova.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.