Sport

Dan Petrescu: "Dacă nu ar fi vrut să meargă la Steaua, şi eu l-aş fi dorit pe Cristi Tănase.”

Antrenorul liderului a declarat că ar fi vrut să aibă în lot un fotbalist de valoarea fostului decar al naționalei.
  • Dan Petrescu / foto facebook.com/cfr1907

    Dan Petrescu / foto facebook.com/cfr1907

Publicitate
 

Deși CFR s-a întărit serios în această iarnă, Dan Petrescu își dorește în continuare transferuri la echipă. Formația "feroviară" i-a transferat în pauza competițională pe Gilvan, Mihai Bordeianu, Valentin Costache, George Țucudean și Alex Ioniță, dar antrenorul simte că echipa are încă nevoie de întăriri.

Fostul component al "Generației de Aur" susține că mijlocașul repatriat de FCSB în această iarnă a fost o țintă și pentru echipa clujeană. "Dacă nu ar fi vrut să meargă la Steaua, şi eu l-aş fi dorit pe Cristi Tănase. Cred că a ales cu inima. Acolo a jucat şi era normal. Nu au fost discuții, pentru că ştiam că nu o să aleagă decât Steaua în România", a declarat Dan Petrescu la Telekom Sport.

Mai mult, fostul campion al României cu Unirea Urziceni laudă lotul principalei rivale la titlu și compară echipa lui Dică cu cea a Stelei care a ajuns în finala Cupei Campionilor din 1989. "Nu cred că avem lotul Stelei. Dacă ne uităm la lotul Stelei... primele două echipe... am văzut că s-a şi scris. Nu cred că a mai avut de foarte mult timp Steaua aşa lot. Nici pe vremea mea nu aveam două echipe foarte bune. Ei au două echipe foarte bune", a spus antrenorul CFR-ului.

Echipa din Gruia va susține al patrulea amical al iernii, împotriva echipei maghiare Videoton, clasată pe locul secund în campionatul țării vecine. Meciul va avea loc în 26 ianuarie.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.