Sport

Fabbiani şi-a luat adio de la CFR

Argentinianul Cristian Fabbiani a fost prezent la antrenamentul de ieri dimineaţă al campioanei, însă nu s-a pregătit alături de jucătorii “feroviari”.

Fotbalistul împrumutat pentru un sezon la Newell’s Old Boys a mers pentru a-şi lua la revedere de la foştii săi colegi cu care a izbutit eventul în sezonul trecut.

“E trist pentru că nu mă aşteptam să plec aşa repede de la echipă, dar mai important decât fotbalul e fiica mea şi nu mă deranjează că o să ratez meciurile din Champions League”, a spus Fabbiani. “Căpcăunul” i-a somat pe fotbaliştii lui Ioan Andone să-i promită că vor reuşi şi în acest sezon să reuşească să câştige campionatul. “Jucătorii şi oamenii de aici m-au făcut să mă simt ca un oricare alt român.

E un grup unit la CFR, care mi-a promis că o să câştige campionatul şi anul acesta”, a spus atacantul argentinian. Jucătorul de 24 de ani va pleca azi din România. Cristian Fabbiani a fost transferat vara trecută la Cluj pentru 2,2 milioane de dolari, a înscris zece goluri în stagiunea precedentă, reuşind să puncteze şi în prima etapă din acest sezon, în victoria CFR-ului, 4-0, în faţa formaţiei CS Otopeni.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.