Sport

Fed Cup. Elveţiencele, intimidate de Halep

Site-ul Federaţiei Elveţiene de Tenis consideră că echipa căpitanului nejucător Heinz Gunthardt a avut parte de o tragere la sorţi dificilă în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, în care va întâlni România.
Publicitate
 

"Elveţia va trebui să-şi salveze locul în Grupa Mondială în România. Tragerea la sorţi, care ar fi putut aduce un voiaj în Australia, nu a fost blândă pentru formaţia lui Heinz Gunthardt. În 21 şi 22 aprilie, rezultatul acestui baraj de promovare/rerogradare va depinde fără dubii de prezenţa Simonei Halep. Numărul 2 mondial nu a jucat în întâlnirea de la Cluj-Napoca, împotriva Canadei, câştigată cu 3-0 (n.r. - 3-1) de românce. Accidentată la gleznă la Melbourne, Simona Halep a dorit să se refacă înainte de a reveni în competiţie în acestă săptămână, la Doha. Dacă România va putea conta pe serviciile Simonei Halep, misiuena echipei Eleţiei va fi foarte dificilă. Dar de acum până-n aprilie, Heinz Gunthardt speră că Timea Bacsinszky îşi va regăsi toate mijloacele şi că Belinda Bencic va depăşi această criză de încredere care a cuprins-o week-end-ul trecut, la Praga, unde Elveţia s-a înclinat cu 3-0 în faţa Republicii Cehe", a notat sursa citată.

Echipa României va întâlni, la 21 şi 22 aprilie, pe teren propriu, reprezentativa Elveţiei, în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi.

Cele mai cunoscute jucătoare elveţiene sunt Timea Bacsinszky, locul 42 WTA, Belinda Bencic, locul 73 WTA, şi Viktorija Golubic, locul 100 WTA.

 

Publicitate

Comentarii

tenis

thumb down thumb up
luni, 19 februarie 2018, 05:23
de Cinezan Vladimir

Din considerente de senzațional ieftin folosiți timpul prezent în titlul materialului. Halep nu „urcă” pe primul loc, ci „va urca”, după o săptămână, în prezent fiind pe locul al doilea în clasamentul WTA. La Dubai, în această săptămână, nu se vorbește românește, mai la îndemâna fetelor noasatre este acest turneu mai modest de la Budapesta, Digi sport a ales să transmită în gol de la Dubai...
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.