Sport

FOTO/VIDEO: ”U” Cluj s-a reunit pentru pregătirea noului sezon

Jucătorii de la ”U” Cluj s-au reunit luni, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, pentru pregătirea noului sezon competițional.
  • Foto: Robert Popa

    Foto: Robert Popa

  • Foto: Robert Popa

    Foto: Robert Popa

  • Foto: Robert Popa

    Foto: Robert Popa

Publicitate
 

Elevii lui Marius Popescu au la dispoziție aproape trei săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Primul meci oficial este programat pe 9 august, în Cupa României, contra Unirii Dej, iar în 26 august va începe noua ediție din Liga a III-a.

La capitolul achiziții, Universitatea Cluj i-a transferat până acum pe Călin Albuț (36 ani, FC Botoșani), Mihai Onicaș (27 ani, Olimpia Satu Mare), Adrian Micaș (18 ani, LPS Satu Mare), Octavian Ursu (22 ani, Olimpia Satu Mare), Florin Cordoș (23 ani, Luceafărul Oradea), Robert Moldoveanu (18 ani, Cernavodă) și Răzvan Greu (23 ani, FC Botoșani). La primul antrenament dinaintea noului sezon, elevii lui "Papi" au fost încurajați de aproximativ 40 suporteri.

"O luăm de la capăt. Urmează o perioadă de reacomodare cu efortul, în care să analizăm jucătorii noi. Ne-am gândit de anul trecut pe cine mă pot baza în liga a treia și de ce are nevoie această echipă. Au venit jucători destul de mulți, unii mai puțin tineri, alții tineri, care au mai fost la Universitatea, fotbaliști legați de acest club. Cu această echipă nici nu se pune problema să nu promovăm. Avem toate condițiile pentru a ne comporta foarte bine și a face spectacol la fiecare meci", a spus managerul sportiv al clubului, Ioan Ovidiu Sabău.

"Șepcile roșii" l-ar putea legitima și pe Vali Lemnaru (33 ani), atacant care a fost prezent la reunire și care se va pregăti alături de "U" în perioada următoare.

"N-am reușit să-i conving pe Cociș și pe Florescu să revină, rămâne pe altădată. Poate în Liga a II-a. Lemnaru va fi în probe trei săptămâni. E un jucător care s-a comportat foarte bine la această echipă, a înscris multe goluri și suporterii îl apreciază. Acum să vedem la ce nivel este și cum se comportă".

Fostul internațional român a comentat și intenția lui CFR Cluj de a-și înscrie echipa secundă în același eșalon.

"Eu sper să nu jucăm cu CFR în Liga a III-a, ori mergem noi în altă serie. Nu mi se pare că ar fi bine pentru oraș. Sunt foarte multe interpretări. Aș vrea să evităm aceste scandaluri, provocări. Sper să înțeleagă și ei că ar fi bine să nu ne întâlnim".

Iată lotul pe care se va baza "U" Cluj în noul sezon:

Octavian Abrudan, Călin Albuț, Gabriel Asăvoaie, Florin Cordoș, Gabriel Giurgiu, Dorin Goga, Iuliu Hațiegan, Darius Hîmpea, Denis Hordouan, Marius Ionescu, Darius Irimie, Brian Lemac, Valentin Lemnaru (în probe), Răzvan Greu, Victor Manu, Adrian Micaș, Robert Moldoveanu, Mihai Onicaș, Rareș Pop, Cătălin Itu, Sebastian Salcău, Rareș Takacs, Tudor Telcean, Octavian Ursu, Paul Chiorean, Iulian Dinu, Bogdan Codorean și Alex Misarăș

Publicitate

Comentarii

U Cluj

thumb down thumb up
marţi, 18 iulie 2017, 07:34
de nU e bine

Nu trebuie evitate confruntarile fotbalistice in teren cu CFR. CFR isi inscrie o echipa (a doua) in liga 3-a. Foarte bine,e mereu un test care sa arate cum stau jucatorii la capitolul determinare si curaj.Fugind de CFR se creeaza un complex fata de CFR. Jucati baieti ca nu jucati contra extraterestrilor si nu sunt mai buni decat altii. - Am vazut antrenamentul lui Marius Popescu.Pai e catastrofal. Cred ca Sabau ar trebui sa se gandeasca si la acest punct nevralgic,ANTRENORUL. Poti sa promovezi caci ai fosti jucatori cu experienta,dar,cu un asa antrenor nu poti forma o echipa de prima liga.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.