Sport

Handbalistele de la "U", eleve pentru o zi

Formația pregătită de Carmen Amariei și Luminița Huțupan a vizitat, astăzi, Școala Gimnazială "Iuliu Hațieganu" pentru a promova handbalul și activitatea sportivă.

  • Foto: facebook.com/uclujhandbal

    Foto: facebook.com/uclujhandbal

  • Foto: Robert Popa

    Foto: Robert Popa

  • Pivotul Florina Chintoan/ Foto: Robert Popa

    Pivotul Florina Chintoan/ Foto: Robert Popa

"Studentele" au acordat autografe tuturor elevilor prezenți și au împărțit bilete pentru următorul meci al formației clujene. Sâmbătă, 29 octombrie 2016, Universitatea va întâlni HC Zalău la Polivalentă, în cea de-a opta etapă a Ligii Naționale de handbal feminin.

"A fost o acțiune foarte frumoasă, care ne-a încântat din toate punctele de vedere. Acești copii sunt minunați, iubesc handbalul și cu siguranță unii dintre ei vor ajunge la nivelul fetelor care i-au vizitat astăzi. Cred că aceste inițiative ar trebui să se repete, și nu doar aici, ci și la alte școli cu profil sportiv. Le mulțumim domnului director și doamnei directoare adjunct pentru invitație și că ne-au onorat cu prezența la acest eveniment.

La rândul nostru, îi invităm pe toți cei de aici să vină mâine la Polivalentă, să fie alături de noi și să se bucure de derby-ul Ardealului. Va fi un meci foarte greu, dar sper să ne ridicăm la un nivel cât mai înalt. Ne dorim foarte mult să câștigăm pentru a trece peste înfrângerea de la Galați", a declarat antrenorul de la "U" Cluj, Carmen Amariei, la finalul evenimentului.

Clujencele ocupă locul 7 în campionat, cu 10 puncte și un golaveraj de 189-173. Zalăul se află pe 9, cu același punctaj, dar cu un golaveraj mai slab: 173-174. Jucătoarele antrenate de Amariei au nevoie de o victorie pentru a se menține în prima jumătate a clasamentului.

"U" Cluj - HC Zalău se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, la Sala Polivalentă. Partida va putea fi urmărită și la televizor pe TVR 1.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.