Încă o revenire la "U". Florin Cordoş va îmbrăca din nou tricoul Universităţii

Încă o revenire la
Fundașul central Florin Cordoș s-a întors la FC Universitatea Cluj, după o perioadă petrecută în Liga a II-a, la FC Brașov și Luceafărul Oradea.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a evoluat ultima dată în tricoul alb-negru în sezonul competițional 2015-2016, în Liga a 2-a, marcând un gol în 18 apariții.

"Domnul Ioan Ovidiu Sabău m-a contact și mi-a prezentat proiectul de la "U" Cluj. Fiind vorba de echipa mea de suflet și de clubul care m-a format, ne-am înțeles foarte repede. A cântărit enorm în alegerea mea faptul că aici sunt persoane legate sentimental de acest club: Ioan Ovidiu Săbău, un om serios, un bun cunoscător al fotbalului, Marius Popescu, pe care l-am avut ca antrenor în Liga a II-a și alături de care am avut o relație foarte bună, Cristi Pojar, "Sisi" (Zsolt Szilagyi, antrenorul secund al Universității, n.red), care pentru mine este un exemplu și va rămâne mereu așa. Nu în ultimul rând, au contat suporterii minunați pe care îi avem. Sunt nerăbdător să joc lângă fotbaliști consacrați, precum Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu sau Dorin Goga, de la care fiecare tânăr are ce să învețe. Am preferat să vin acasă deoarece nimic nu se compară cu această echipă, indiferent de liga în care joacă", a declarat fundașul central.

Florin Cordoș a ajuns la FC Universitatea Cluj în 2010, la "pachet" cu mai mulți jucători transferați la acea vreme de la Școala de Fotbal "Ardealul".

Este al treilea transfer al verii pentru FC Universitatea Cluj, după mijlocașul Octavian Ursu (22 de ani) şi fundaşul Mihai Onicaş.

Ursu a evoluat ultima dată în eșalonul secund, la Olimpia Satu Mare şi a efectuat deja primele antrenamente alături de noii săi colegi. El a revenit după o pauză de doi ani la echipa la care s-a format ca jucător. Mijlocaşul a evoluat în tricoul alb-negru atât în Liga 1, debutul consemnându-se în 2013, la București, într-un meci cu Dinamo, cât și în liga secundă. Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu-Mureș și Olimpia Satu Mare sunt echipele care îi completează CV-ul.

Mihai Onicaş (27 de ani) a fost lansat în fotbalul mare tot de Universitatea şi a evoluat ultima dată, la fel ca şi Ursu, pentru Olimpia Satu Mare, în Liga a 2-a.

"Studenţii" sunt în aceste zile într-o binemeritată vacanţă, după ce sâmbătă au reuşit promovarea în Liga a 3-a, în deplasare la Târgu Lăpuş, în urma unei noi victorii la scor, 0-6.

În funcţie de programul pe care FRF îl va stabili pentru Liga a 3-a, "Şepcile roşii" vor reveni la antrenamente cel mai probabil în 17 iulie.

Loading...
Comenteaza