Sport

Mesaj impresionant pentru Nadia Comăneci înaintea Europenelor de la Cluj VIDEO

Fosta campioană olimpică la gimnastică, Nadia Comăneci, a primit un mesaj de încurajare din partea unui mare sportiv înaintea Europenelor care se vor desfășura în luna aprilie la Cluj.
  • Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota zece la Jocurile Olimpice, lucru care s-a întâmplat în 1976, la Montreal

    Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota zece la Jocurile Olimpice, lucru care s-a întâmplat în 1976, la Montreal

Unul dintre cei mai mari jucători din istoria baschetului american, Kobe Bryant, a lăudat faptul că România va organiza după 60 ani un Campionat European de Gimnastică și a trimis un mesaj de susținere pentru toți cei care vor participa la competiție.

După primirea acestui mesaj, fosta campioană olimpică, Nadia Comăneci, a decis să-l publice pe contul său de facebook.

"Dragă Nadia, este uimitor că, după 60 ani, România va găzdui Campionatele Europene de Gimnastică în luna aprilie. E o realizare minunată. Vreau să-ți urez ție, dar și tuturor participanților, toate cele bune. Sunt sigur că va fi un spectacol uimitor, cum ar putea să nu fie? Toate cele bune tuturor", a transmis Bryant.

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, Masculin și Feminin vor avea loc în perioada 19-23 aprilie 2017, la Cluj-Napoca.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.