Sport

NEWS ALERT Monica Niculescu s-a calificat în finala de la Wimbledon

Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu/Hao-Ching Chan s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon (Marea Britanie).

Cap se serie numărul 9, Niculescu şi Chan au trecut de perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), scor 7-6(4), 4-6, 9-7, după trei ore şi un minut de joc.

Cele două sportive vor evolua sâmbătă, după ora 19:00, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 14,8 milioane de euro.

Pentru accederea în această fază a competiției, Monica Niculescu şi partenera sa vor încasa un cec în valoare de 228.650 de euro şi 1.300 de puncte în clasamentul mondial. În cazul în care vor câştiga întrecerea, cele două vor primi 457.301 de euro şi 2.000 de euro.

Finala feminină de dublu este programată a treia pe terenul central din cadrul complexului de la All England Club, după cea de simplu şi finala masculină de dublu.

Garbine Muguruza (Spania, 14 WTA) şi Venus Williams (USA, 10 WTA) îşi vor disputa finala feminină la simplu, în timp ce perechile Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) şi Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia) se vor duela în finala din proba masculină de dublu.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.