Sport

Noi detalii despre viitoarea bază sportivă a lui ”U” Cluj

Managerul sportiv al Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a mai găsit o variantă pentru locația noii baze sportive a clubului.

Oficialul "Șepcilor roșii" a anunțat încă de anul trecut, când "U" Cluj a luat-o de la zero, că își dorește o bază sportivă pentru club.

"Deocamdată, încercăm diferite lucruri. Vrem să găsim ceva bun pentru echipă. Important e să avem posibilitatea să construim baza. Nu s-a stabilit dacă va fi la Ciurila (așa cum prevede proiectul inițial, n. red.), am găsit o variantă și la ieșirea din cartierul Iris, spre Panticeu. Am fost acolo, dar acum nu au teren disponibil. Suntem trei oameni, eu, Radu și Cosmin, și trebuie să găsim cea mai bună variantă", a povestit Sabău pentru ZIUA de CLUJ.

Fostul component al "Generației de aur" exclude varianta ca baza să fie construită în oraș. "Cine mai are disponibilă o bază în oraș? Ce ar însemna să cumperi acum în Cluj? Plus investițiile care trebuie făcute", a mai spus managerul sportiv al Universității Cluj.

La începutul lunii septembrie, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spunea, în exclusivitate la Realitatea FM Cluj, că se gândește să includă în bugetele viitoare ale orașului bani pentru o nouă bază sportivă. Afirmația edilului a venit după ce Sabău a cerut fonduri pentru construirea bazei.

Boc a făcut însă o precizare: că baza sportivă nu va fi exclusiv a Universității și că pe terenurile acesteia se vor putea pregăti şi alţii. "Pe noi nu ne deranjeză (dacă se vor antrena și alte cluburi, n. red.), important e să ne ajute. Să aibă și echipa ceva", afirma Sabău, la vremea respectivă.

Proiectul inițial prevede amplasarea noii baze sportive la Sălicea (comuna Ciurila). Complexul sportiv ar trebui să cuprindă trei terenuri de fotbal, peste 20 de camere pentru cazarea jucătorilor, o cantină, o sală de mese și un cabinet medical.

Publicitate

Comentarii

sport

thumb down thumb up
miercuri, 27 septembrie 2017, 16:59
de clujean

ce se stie despre baza sportiva inceputa si abandonata din prundarie -Feleac - ?
raspunde

Boc a făcut însă o precizare: că baza sportivă nu va fi exclusiv a Universității

thumb down thumb up
miercuri, 27 septembrie 2017, 20:07
de adrian

Atunci de ce titlul induce eroarea
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.