Sport

Nord-ul câștigă All-Star Game-ul. Bogdan Nicolescu e desemnat MVP

Selecționata Nord s-a revanșat după înfrângerea de anul trecut si învins Sud-ul, scor 125-122, în jocul de la Sfântu Gheorghe.
  • foto facebook.com/frbaschet

    foto facebook.com/frbaschet

Publicitate
 

Jucători au intrat relaxați și asta s-a reflectat și în numărul de puncte înscrise. Singura luptă reală a fost cea pentru titlul de MVP, dintre Laser și Nicolescu, câștigată în cele din urmă de român.

Baschetbaliștii echipei U-BT au părut încă euforici după victoria de ieri, din finala Cupei. Doar Kuti s-a remarcat printr-o serie de dunk-uri în timpul partidei. Partida a părut un concurs pentru cel mai frumos alley-oop între cele două selecționate.

Cel mai bun shooter de la 3 puncte a fost desemnat Muhamed Pasalic de la CSM Oradea. Bosniacul a reușit 17 din 25 de aruncări și i-a învins pe Zekovic, Jeremic și Troupe.

U-BT s-a remarcat la concursul de slam-dunk prin Camil Berculescu. Tânărul a câștigat în fața lui Gajovic, Nicolescu și Diaz. În finală a reușit un dunk de 10 peste Andrei Mandache.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.