Sport

NEWS ALERT Nu e Cluj Arena, e Gruia. Amicalul cu Turcia s-ar putea desfășura pe stadionul CFR

Naționala e tot mai aproape să revină în Ardeal, dar nu pe Cluj Arena. Stadionul lui CFR Cluj a devenit favorit pentru găzduirea amicalului cu Turcia.
  • Foto: Zoli Cantor/Facebook.com

    Foto: Zoli Cantor/Facebook.com

Publicitate
 

Testul cu selecționata antrenată de Mircea Lucescu e programat pe 9 noiembrie. Locația inițială era noul stadion din Craiova, dar această variantă a picat. În ziua respectivă, Universitatea Craiova va disputa un amical cu Slavia Praga. Pe lista Federației a existat și Cluj Arena, unde "tricolorii" au mai evoluat de patru ori. "E binevenită oricând aici", declara directorul arenei din Parcul Central, Radu Rațiu.

Cu toate astea, oficialii de la FRF s-au reorientat din nou. Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a recunoscut că arena din Gruia a devenit o variantă pentru amicalul cu Turcia.

"Noi suntem mereu deschiși când vine vorba de Națională. Avem un stadion modern, gazon bun și putem face față oricând. Am fi bucuroși să ne aleagă, dar nu știm dacă stadionul nostru va fi varianta finală. Federația decide până la urmă. Dar noi nu ne-am opune să vină aici", a declarat Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

Ar fi al doilea meci disputat de "tricolori" în Gruia. România a mai jucat aici în 2008, într-un meci cu Lituania (0-3), din preliminariile Cupei Mondiale din 2010. După amicalul cu Turcia, România va avea un test cu Olanda. Duelul cu batavii este programat pe 14 noiembrie, pe Arena Națională.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.