Sport

Octavian Abrudan și-a serbat ziua de naștere. Ce mesaj a primit jucătorul "studenților"

Fundașul central al Universității Cluj, Octavian Abrudan, și-a serbat astăzi ziua de naștere. Cu acest prilej, jucătorul român a primit un mesaj special din partea clubului.

  • Octavian Abrudan a împlinit 33 ani/ Foto: Cristian Cosma/FCUCluj.ro

    Octavian Abrudan a împlinit 33 ani/ Foto: Cristian Cosma/FCUCluj.ro

Publicitate
 

"E un produs al centrului de copii și juniori al Universității Cluj, iar prestațiile sale în tricoul alb-negru ne-au încântat atât pe prima scenă a fotbalului românesc, cât și în eșaloanele inferioare. În vara anului trecut, a coborât până în Liga a IV-a pentru a contribui la reconstrucția echipei sale de suflet. Astăzi, la împlinirea a 33 de ani, îi mulțumim pentru această dovadă de fidelitate și îi urăm "La mulți ani!" fundașului nostru central Octavian Abrudan", se arată într-un comunicat de pe site-ul clubului.

Tavi Abrudan a debutat în fotbalul profesionist în 1999, la ”U” Cluj, unde a stat până în 2005. Jucătorul român a mai evoluat pentru "studenți" în stagiunile 2011-12, respectiv 2013-14, iar vara trecută s-a întors din nou la Universitatea pentru a pune umărul la revenirea echipei în fotbalul mare.

12 meciuri și un gol a bifat Abrudan pentru "Șepcile roșii" în acest sezon.

 

Publicitate

Comentarii

CARE STUDENTI

thumb down thumb up
vineri, 17 martie 2017, 08:33
de lulu

REPETENTI LA CE SCOLI INALTE AU UMBLAT...?SAU BARURI DISCOTECI ?????
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.