Sport

Omrani primește a doua șansă de la CFR

Billel Omrani a fost reprimit, miercuri, în lotul lui CFR Cluj. Atacantul francez a stat o perioadă la echipa secundă pentru acte de indisciplină.
  • Omrani (mijloc) joacă la CFR din 2016. Ultima dată a evoluat la Olympique Marseille/Foto: Billel Omrani/Facebook.com

    Omrani (mijloc) joacă la CFR din 2016. Ultima dată a evoluat la Olympique Marseille/Foto: Billel Omrani/Facebook.com

Atacantul de 24 ani ar fi petrecut în club după egalul cu FCSB, scor 1-1, din etapa a 11-a. Dan Petrescu nu a trecut cu vederea acest incident și l-a exclus din lot în meciurile cu Astra (3-2) și Juventus București (2-0). În tot acest timp, Omrani s-a pregătit cu echipa secundă.

După aproape două săptămâni, antrenorul "feroviarilor" a revenit la sentimente mai bune și l-a chemat înapoi pe Omrani.

"Dan e corect cu jucătorii. Omrani a fost iertat, iar de astăzi (miercuri, n. red.) va reintra în programul echipei. A fost pedepsit 10 zile. Spre exemplu, la ultimul meci nu l-am putut avea în formă maximă pe Urko Vera, fiind răcit, dar Dan Petrescu nu l-a readus în lot pe Omrani. La noi, un jucător nu este mai presus decât grupul", a spus oficialul CFR-ului, Bogdan Mara, citat de Digisport.

Omrani joacă la CFR din 2016. Ultima dată a evoluat la Olympique Marseille. A marcat 7 goluri în 38 apariții pentru ardeleni. Este cotat la 750.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.