Sport

Paszkany, tentat să renunţe la CFR: "S-ar putea ca din vară să fie un alt acţionar majoritar"

Principalul finanţator al „feroviarilor" ar putea renunţa la finalul sezonului la pachetul majoritar de acţiuni, a anunţat preşedintele clubului din Gruia, Iuliu Mureşan.

"Este acţionarul principal, mă rog, a fost acţionarul principal. Acum să vedem ce se va întâmpla, s-ar putea să nu mai fie el, dar este interesat şi o să ne ajute în continuare. S-ar putea ca cineva să investească mai mult şi să devină acţionar mai important, dacă se face o mărire de capital social", a precizat Mureşan, citat de Digisport. 

Paszkany a preluat echipa în 2002, a promovat-o în prima ligă şi a câştigat opt trofee, trei campionate, trei cupe şi două supercupe ale României.

În urmă cu o săptămână, Paszkany i-a vândut un teren omului de afaceri Ştefan Gadola, cu 2,5 milioane de euro, pentru a achita o parte din datoriile clubului. CFR-ul risca să nu primească licenţa pentru sezonul viitor dacă nu -şi achita datoriile.

 

 

 

Publicitate

Taguri

Comentarii

destept baiatu'

thumb down thumb up
vineri, 4 aprilie 2014, 14:10
de gigi

A investit, a adus cateva cupe, timp in care valoarea jucatorilor a crescut simtitor. A dat tunul vanzandu-i pe toti si a luat banul ca doar atat l-a interesat! Acum cu lichele nu mai face nimic (dar stia asta dinainte sa-i vanda pe aia buni) prin urmare se descotososeste de club. Punct si de la capt.. ce urmeaza pe lista chelule? In ce mai "invetesti"?
raspunde

asa se pare...

thumb down thumb up
vineri, 4 aprilie 2014, 15:19
de axl'rose

ca e, cum zici, desi multe nu stim, ce sunt ascunse suporterului de rand.E clar ca nu mai e primul om in club, poate ca si Muresan are zilele numarate, in orice caz, daca au preluat cei de la Energobit, sau altii, echipa, si vor sa faca performanta,este calea cea mai eleganta si mai avantajoasa pentru club,multam' Arpi ce-ai facut pana acum,in mod sigur poti sa spui ca n-ai ramas falit de pe urma investitiei...,iar pentru noii actionari mult succes in continuare.Hai draga CFR! p.s: pentru cei care ne-au cantat prohodul acum cateva zile, de atunci v-am zis ca echipa nu moare!
raspunde

atATAT A PUTUT

thumb down thumb up
vineri, 4 aprilie 2014, 17:15
de ADI S

DACA ATAT A PUTUT E OK AR TREBUI SA SPUNA ADEVARUL NUI RUSINE ORI CUM FELICITARI CFR UL NU MOARE STIMA ARPI
raspunde

Multumim Arpi

thumb down thumb up
sâmbătă, 5 aprilie 2014, 11:27
de Stefan

Pentru campionate, cupe, centru de copii si junior si pentru marile echipe din Europa pe care le-am vazut in Cluj. Bafta in continuare. HAI CFR!VICTORIE!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.