Revenire importantă la ”U”. ”Șepcile roșii” au bătut palma cu Răzvan Greu

Revenire importantă la ”U”. ”Șepcile roșii” au bătut palma cu Răzvan Greu
Mijlocașul Răzvan Greu s-a întors la Universitatea Cluj, după un periplu în primele două ligi, la FC Botoșani și Sepsi Sfântu Gheorghe.

”În 2012 și 2014, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a completat lista juniorilor "Șepcilor roșii" medaliați cu aur și argint la finalul campionatului național, iar pe parcursul anului 2015 a devenit o prezență constantă în primul "11" al echipei mari, în Liga a II-a. Îi urăm mult succes și să ne bucurăm împreună de cât mai multe reușite în tricoul alb-negru” a transmis clubul pe site-ul oficial.

Răzvan Greu a evoluat ultima dată la Sepsi Sfântu Gheorghe, cu care a promovat în Liga 1. A strâns 14 meciuri și a marcat 2 goluri. El a fost împrumutat la această echipă de la FC Botoșani.

”U” Cluj s-a mai întărit în această vară cu Mihai Onicaș, Călin Albuț, Adrian Micaș, Octavian Ursu și Florin Cordoș. Ultimii doi au mai jucat pentru ”studenți” și în sezonul 2015-16, în Liga a II-a. La echipa lui Marius Popescu ar putea reveni și atacantul Vali Lemnaru, care se va pregăti cu ”studenții” în perioada următoare.

Loading...
Comenteaza