Sport

ROMÂNIA - DANEMARCA. Cluj Arena, gata să-i primească pe "tricolori"

Consiliul Județean Cluj a anunțat, marți, că terenul de pe Cluj Arena se prezintă în condiții optime pentru găzduirea meciului dintre România și Danemarca, programat pe 26 martie, din preliminariile CM 2018.
  • Foto: Robert Popa

    Foto: Robert Popa

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a dat asigurări că s-au luat deja toată măsurile necesare astfel încât gazonul de pe Cluj Arena să fie într-o stare perfectă la data disputării partidei dintre cele două selecționate, se arată într-un comunicat al instituției.

„Îi asigur pe această cale pe toţi iubitorii de fotbal din România că starea gazonului este una bună şi că am luat deja toate măsurile care se impun astfel încât la data disputării partidei România-Danemarca suprafaţa de joc de pe Cluj Arena să se prezinte în condiţii optime pentru disputarea acestui meci de o importanţă deosebită pentru calificarea la turneul final", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Pentru aducerea suprafeței de joc la starea optimă au fost demarate, cu ajutorul unor utilaje profesionale, ample lucrări de fertilizare a gazonului, vertidrenare, periere, tunderi succesive, cilindrare longitudinală şi transversală, aerare prin tăiere şi perforare precum şi tratamente de prevenţie şi combatere.

Partida dintre România și Danemarca se va disputa pe 26 martie, pe Cluj Arena, în cadrul celui de-al cincilea meci din preliminariile CM 2018. Selecționata lui Chritoph Daum ocupă locul 4 în Grupa E, cu 5 puncte. Va fi al treilea joc disputat de "tricolori" în decurs de un an, după cele cu Spania (27 martie 2016, 0-0) și Muntenegru (4 septembrie 2016, 1-1). Pe 13 iunie, Naționala va reveni din nou la Cluj pentru un amical cu Chile.

VEZI ȘI - PREȚURILE BILETELOR LA ROMÂNIA - DANEMARCA

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.